bigboban Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Mám 1.6 FSI. Na diagnostice mám závadu č. 18321. Dle googlu jsem dohledal že jde o "Pressure Sensor for Brake Boost (G294), Short to Ground". Co je špatně? Kde najdu ten senzor? Potkali jste takovou závadu? Zajímavý že přestože to zní vcelku nebezpečně tak na přístrojovce nic nesvítí. Jak to řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 (editace) funguje ti asistent rozjezdu do kopce? Jedna se o senzor na podtlakove hadici u posilovace brzd, melo by to mit funkci prave toho asistenta rozjezdi do kopce, zkus podivat zda neni jen odpojeny Editováno: 22. Květen 2013, autor: jakub benes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 26. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Jenže já asistenta rozjezdu do kopce nemám. Mám jen ABS a ASR, víc nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 no zkus se aspon podivat jestli tam to cidlo nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.