bazycek Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Mam od te doby co mam toto radi problem se signalem nehraje mi dobre ani jedno radio vzdy sumi min ci vic nevim jestli mam neco na prd zapojene nebo v cem by mohla byt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Ahoj, prozvoň zkoušečkou (pípákem) anténní konektor takto: 1.Na konektorovém kolíku antény vnější a vnitřní (kolík&vnější) - nesmí být propojeno (ve zkratu) 2.vnější část ant.kolíku&kostra - musí být spojeno 3. natáhni si kabel od šroubu antény a proznoň se samcem kolíku antény - musí být propojeno 4.pokud je toto vše v pořádku, tak ukostři šasí autoradia. Můj odhad je, že to bude jen špatně ukostřeno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Tak to abych sehnal elektrikare polovine z toho nerozumim )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 určitě to bude v zapojení a pokud ti předtim anténa fungovala, tak bych řek že tam to bude v pohodě, ale hledal bych u rádia, mě to zapojoval elektrikář a hraje mi to uplně super, líp než předtim bych řekl s tim signálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 (editace) Jestli máš originál škodováckou anténu a nemaš originál rádio, tak to bude mít špatný signál, protože neoriginální rádio nenapájí zesilovač v anténě. Je potřeba dokoupit napájecí člen antény, který se zapojí do rádia a anténa do toho členu. Napájecí člen má ješte vyvedený kablík, který zapojíš na spínané + rádia. A mělo by ti to fungovat. Přesně se to jmenuje "separátor pro napájení anténího zesilovače" Editováno: 11. Duben 2014, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 (editace) A kde jsi přišel na to, že všechny Supové s origo anténou mají zesík pro signál FM? Ale máš pravdu, byly takové, tuším, že vozy s origo DX to měly Jde pouze o to, že to napájení ant.zesilovače je vedeno vlastně přímo kabelem k anténě a neorigo rádia si s tím neumí poradit. Nicméně separátor a napájení bazyckovo auta mě nenapadlo a je to taky řešení, to určitě a měl by to taky zkusit. Ten zesík právě pozná tím proměřením, které jsem mu psal (propojení antény s kolíkem nebude vykazovat spoj , ale jen odpor) Editováno: 11. Duben 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Měnil jsem radia ve Fabiích, Octaviích i Superbech, radia tam byli Symphony i DX a nevim už co všechno a všechny potřebovaly ten separator jinak byl slabý signál. A o všech Superbech jsem nenapsal ani řadku. Radím podle osobní zkušenosti, ale samozřejmě, že nemůžu znát vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Jj chce to to napajeni jak pise rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 poslali byste mi presne jaky separator by byl nejlepsi a ktery bude fungovat ja koukal ale je tam moc druhu a nevyznam se v tom vubec, at neobjednam nejakou blbost. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Jakou mas koncovku v radiu? Takovou dirku do nej nebo lochnu? nevim jak to popsat bud proste dirka na dratek nebo tak pul centimetrova dira. Mel jsem jeden ten napajeci element doma, venoval bych ti ho. Ale nevim co je to za typ dom se dostanu po vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 (editace) To Rabbit: Neříkej nesmysly: Oktávka vůbec a Fabka to už je totální blbost (mluvím o jedničkách samozřejmě, tedy soudobých autech S1), to by mě zajímalo, co jsi kam tedy montoval (no vlastně nezajímalo) P.S. Z toho už jsem dávno vyrost někomu radit, ať si koupí tohle a tohle (třeba separátor) a on mi ho za tejden omlátí o hlavu, že je to chujovina, která nefunguje. Tak aby se Tobě nestalo něco podobného Ty vole nebuďte hned jako splašení. Řekne se separátor a už se jde objednávat a shánět. V klidu proměřit anténní konektor a pak řešit přeci dál ne? Jsem skoro přesvědčen, že tam anténní zesilovač bazycek nemá. Vždycky se přeci musí využít nejlevnější a nejrychlejší varianta k odstranění problému, postupovat racionálně (v tomto případě proměření nestojí nic) a pak teprve řešit dále. Blbostí a součástek typu separátor/anténní zesilovač mám doma plný šuplík, protože se to kdysi kupovalo zbytečně, neo mi to někdo dovezl grátis, že by to jinak hodil do popelnice... Editováno: 11. Duben 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 (editace) Vzdycky kdyz jsem menil radio (i na O1) a bylo neorigo musel jsem davat fantomove napajeni anteny. daval jsem vetsinou 1din a bylo to potreba protoze jinak jsem nechytl stanicu ani pod kojalem. Nikomu nic nwvnucuju jen mam jeden kousek doma a pokud by pasoval budu rad kdyz bazymu poslouzi. Me je k nicemu Jinak mas pravdu ze se nevyplaci nutit nekoho neco kupovat Editováno: 11. Duben 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Je tam kolik o radia uz na to sem musel kzpovat redukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Sup1: nepiš mi, ať neříkám nesmysly jedničkovou Octavii mam do dneška a bez separátoru má rádio hrozně slabý signál. Zbytečně se tady dohadujeme. Jen by mě teda zajímalo, jak se to dá bez separátoru vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Mozna nejak jo, šalamounsky. Ale to zas treba nezname my a radsi tam namontujem pripravek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 tak separator zapojen a furt na picu neni tu nekdo z okoli ostravy kdo by to dokazal dat dokupy ? uz sem bezradny :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 (editace) Divíš se? Já ne. Fantomové napájení jo jo - má to většina VW group, ale je separátor je nesmysl, páč nová autorádia si s tím prostě poradí Kdybys aspoň poslechnul mě a neposlouchal nesmysly o debilním separátoru, který je v Tvém přápadě k ničemu. Vždycky se při nějaké chybě využije přeci postup od nejlevnější varianty, což je proměření. V Tvém případě je závada na kabelu/ant.konektoru/anténě-nikde jinde Hlavně ať někdo zase nevymyslí další zbytečnou kokotinu, kterou hned musíš koupit Proměř koaxiál k anténě- od "pinďoura" až ke šroubu prutu!!! Však návod jsem Ti dával... Nebo vydrž na sraz, já Ti to změřím a řeknu, čím to je. A separátorem si můžeme zatopit ohniště A jestli to nevydržíš a chceš přeci jenom něco kupovat, aby mohl poslouchat, zatím si tam dej třeba toto: http://www.cztuning.cz/index.php?action=detail&zboid=44823 S tím rozhodně uděláš pokrok, než se separátorem a bude Ti to hrát Schovat někam k palubce, pod okno, kde to nepřekáží a po odstranění závady hodit do šuplete vedle separátoru Editováno: 19. Duben 2014, autor: SUP1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Sup na zraz ber výbavu uz vidim co sa bude robit ked budeme "pod vplivom" ...a rano budeme skladat auta dokopy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 (editace) Repas napravy, GO motoru atd. Na nasich srazech s francouzskyma krabickama se treba i demontovalo LPG :-) Editováno: 20. Duben 2014, autor: MrChodny 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 (editace) Jo, tak to se mi líbí, proč ne, nějakej werk vozím s sebou furt. Že jsem to já, dám Vám chlapci do frcu mojí VAGínu a můžete si s ní dělat co chcete Editováno: 20. Duben 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 no to je pekne ja to spis zavezu nejakemu eklektrikarovi protoze vubec se v tom nevyznam. a nerozumim tomu.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Ahoj supe, jake STP jsi prosim te pouzil na vytlumeni dveri? SILVER, nebo Anticor S nebo jeste neco jinyho? Zacina byt pekne a je treba zacit neco delat. Co rikas na predni morel tempo 6? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Zdar, STP Silver. Je dobrý v tom, že nepotřebuješ fén ani horkovzdušku, když je venku tak nějak teplo (nad 20stupňů), fakt se s tím dobře maká. Morely bych řekl je to nejlepší v cenově dostupné kategorii, co do Supa můžeš dát, takže za mě určitě ano. A výšky k tomu dávají myslím MT22 a ty jsou luxusní,. Za mě ano Tlumení na mém: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Ted poradne nevidim, prekladal jsi ty jednotlivy platy nebo ne? Ja jsem to na minulym aute nedelal a bylo to ok, ale pry se to ma delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.