SUP1 Vloženo 23. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) Ano mělo by se to překládat. Stačí trošku, pár milimetrů. Docela se o tom diskutovalo na www.autohificlub.cz Nakonec se došlo k závěru, že by se to mělo překládat tak, aby jako by pod to nestejkala případná vlhkost. Čili od spoda směrem nahoru. Já to tak udělal, i když si myslím, že u tohoto STP to není potřeba, drží to jako čert a prakticky to odlepit už nejde. Ale když už něčemu zamezit jde a nic to nestojí, tak proč to tak neudělat . Ještě malá poznámečka: Po tlumení předních dveří auto ztichlo, bere to méně hluku ze silnice. Ještě pořád je to vcelku finančně náročnější věc, ale nalepit to na podběhy a podlahu, tak je naprosto tiché vozidlo bez vnějšího rušení. Kámoš měl starou jettu vytlumenou komplet na podlaze v kufru i na stropě a vážila o 120kg více . Ale fakt uvnitř naprosté ticho. Jo na odmaštění jsem použil obyč aceton Editováno: 23. Duben 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Dekuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 ja si na audiu moc nepotrpím, ale vytlmiť by som chcel minimálne všetky dvere. leze mi na nervy to rezonovanie raz od "čudlíka" potom zas od inakadial atď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Kolik to cca stoji ? Ja bych to pouzil na stredak ktery vrze jako cert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 No nevim jak ti to bude drzet na panelu dlouhodobe jinak stoji jeden plat cca 300kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Hm draha sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Ale udela to spoustu muziky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Když už se tu rozjelo tlumení, měl bych mět někde v garáži nenačatý Dynamat Extreme Door kit, jsou v tom 4 pláty po 30,5 x 91,4cm. Kdyby byl zájem, udělal bych cenu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 (editace) Tak chlapci neotálejte a berte v krámě je cena 1900Kč. Mohlo by to vyjít na jedny dveře, nebo na oboje třeba jako vrstva na vnější plechy. Druhé dokoupit a je to levnější. A když by nikdo, skočím po tom já a šoupnu si to na podběhy nebo do kufru Editováno: 24. Duben 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Dotaz : Kam patri ten modry tenky kablik ? :/ http://www.autoradiahifi.cz/images/1344-zrs-sa-1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Spínané plus od rádia (napájení antény, též třeba buzení zesilovače). Jakmile zapneš radio, musíš na tom modrém kabelu naměřit napětí. Při vypnutém radiu tam napětí není. Na neorigo radiu je to značeno třeba ANT + a mívají různé barvy, od modrého až po růžový třeba V krizi můžeš napojit na spínané napětí od klíčku... Editováno: 12. Květen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 a pomuze to proti tomu sumeni a slabemu signalu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Těžko říct, trochu asi ano, ale stejně myslím, že u Tebe je problém u koaxiálu k prutu, nebo v něm samotném (jak jsem již psal). Radio Ti bude hrát i na kus drátu, který strčíš místo anténního konektoru, to můžeš zkusit, když ho budeš mít venku Editováno: 12. Květen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Tak kablik zapojen do dalsiho modreho dratku a frci bez srceni a podobnych veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 , svým způsobem jsem rád, že jsem se mýlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ne az tak moc stejne budu muset najit nekoho kdo se autohifi vyzna protoze to porad neni ono.. jedna stanice hraje dobre predtim nehrala ale dalsi hrajou asi stejne. Na tohle sem kratky a uz to nebudu resit protoze uz na to fakt nemam nervy zkurvene kabely a zdirky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Chlapci, kdo chce upgrade, neváhejte. Vynikající repro za dobrou cenu (náhodou jsem našel na Hi-Fi bazaru): http://www.autohificlub.cz/forum/7-bazar-autohifi/1805968-p-morel-tempo-6/0 Editováno: 28. Květen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Radio vhodné do Supa za pěkné peníze: http://www.autohificlub.cz/forum/7-bazar-autohifi/1815994-p2din-kenwood-ddx-6021bt/0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jinak dotaz koukal sem na bazos je tam jedno rhapsody a mam jinaci viz foto . tak to asi nebude rhapsody ako sa toto radio vybera s palubovky dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Pro cti si toto vlákno a najdeš to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 (editace) Jelikož odešly výškáče Morel MT22, vyměneno za levnější Rainbow SL-T25 (byl to docela risk) a konečně dodělány mé vytoužené domečky na výškové repro. Nasměrování, laminování, kitování, broušení, kitování a zase broušení, čalouník a napojit. Naladíno na procesoru ještě nemám, počítám, že to bude tak na celé dopoledne/odpoledne/večer. Už teď jsem ale s výsledkem celkem spokojen, levnější hrají lépe, čistěji a po naladění se nebudou tak vnucovat jako MT22 Dohromady asi 20hodin práce, malinko to odfláknul čalouník (špatně vypnuto a křivý štih), ale to doladím už sám. Původní trojúhelníky ve dveřích překitovány a též vybroušeny a přelepeny 3D fólií Editováno: 12. Srpen 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 pomooooc to je uz aky masaker ;-) klobuk dole pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Supíku supíku máš vubec tu hudbu nějak pojistenou ? Já to mít v aute tak trnu strachem jak bych sel do JEDNOTY kupovat vajca treba :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Pojištěný interier je na 100tis Kč. Když by se mělo něco stát, ať se stane, tomu se nevyhneme, kor, když jsou ulice plné čorkařů a feťáků, proto mě pojištění celého Supa stojí 12tis ročně. Ale díky tomu mám klidné spaní, i když mi práci a jebání s instalací nikdo nezaplatí (jen komponenty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Tak to je velkaaaa parada :-). Fakt klobouk dolu :-). Luxus :-). Snad taky jednou toho docilim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.