PavelZ. Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Prosím o radu. Při vypnutí zapalování mi přestala fungovat zvuková signalizace v případě, že zapomenu vypnout světla nebo blinkr. Zároveň mi přestalo svítit interiérové světlo nad řidičem při otevření dveří. Nastavený přepínač na osvětlení přitom mám správně. Tato závada se projevuje u dveří u řidiče. Při otevření dveří u spolujezdce se světlo rozsvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 tak,to bude s největší pravděpodobností mikrospínač v zámku dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 často preberaný problém.. Vaše hledání termínu mikrospínač vráceno 66 výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 mam stejny problem ,ale to osvetleni mi nesviti s jinyho duvodu nejaky debil tam naletoval LED pasek a sviti to jen kdyz se vynda klicke ze zapalovani a zamkne ci odemkne nejakou dobu,ale posvitit si kdyz je potreba nemuzu!v elektrice se nevynam,takze nevim jak to dat do puvodniho stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikabobika Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 zdarec prosím o radu, zvuková signalizace rosvícených světel mi začne pípat asi až deset sekund po vytáhnutí klíče ze zapalování, chtěl bych aby to pípalo hned, už se mi párkrát stalo že jsem si vybil baterku, dá se to nastavit ve vagu nebo někde jinde? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 Tak se hlásím do klubu - opět mi po otevření LP dveří nefunguje signalizace puštěných světel a nerozsvěcí se stropní svítilna. Mám Fabii 09/2000, ale jezdí málo, nájezd cca 95.000km, je to taková uloženka. Mirospínač zámku LP dveří jsem měnil poprvé r. 2013, podruhé jaro 2020 a teď se mi odporoučel zase (opět nejde kufr po otevření LP dveří ani akustický signál zaplých světel atd.). Při nedovřených dveřích a jejich lehkému domačknutí mikrospínač sepne, při povolení zas vypne. Měnil jsem vždy jen tu vrchní část od Saia-Burgess. Vždy to pomohlo a vše bezvadně fungovalo. Jen mě zaráží ta zkracující se frekvence, kdy to zas odejde. První spínač 13 let, druhý 7 let, třetí ani ne 2 roky a to mě už docela sejří. Poslední dva odešly vždy v průběhu zimy a jejich oprava vždy jaro (nevím jestli ta zima s tím souvisí, spíš ne). Studeňáky uvnitř zámku a jejich mikrospínače bych asi v tuto chvíli vyloučil. Pročetl jsem si celé toto vlákno: a mám podezření (dle zkracující se životnosti měněných mikrospínačů), že může být vydřený od mikrospínače ten protilehlý plast vačky zámku, jak je popisováno zde: https://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrospínač-zámku/?do=findComment&comment=1833079 Nemá někdo zkušenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.