Přejít na obsah

Nefunguje zvuková signalizace zapnutých světel a blinkrů


PavelZ.

Doporučené příspěvky

Prosím o radu. Při vypnutí zapalování mi přestala fungovat zvuková signalizace v případě, že zapomenu vypnout světla nebo blinkr. Zároveň mi přestalo svítit interiérové světlo nad řidičem při otevření dveří. Nastavený přepínač na osvětlení přitom mám správně. Tato závada se projevuje u dveří u řidiče. Při otevření dveří u spolujezdce se světlo rozsvítí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam stejny problem ,ale to osvetleni mi nesviti s jinyho duvodu nejaky debil tam naletoval LED pasek a sviti to jen kdyz  se vynda klicke ze zapalovani a zamkne ci odemkne nejakou dobu,ale posvitit si kdyz je potreba nemuzu!v elektrice se nevynam,takze nevim jak to dat do puvodniho stavu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 8 let později...

Tak se hlásím do klubu - opět mi po otevření LP dveří nefunguje signalizace puštěných světel a nerozsvěcí se stropní svítilna. Mám Fabii 09/2000, ale jezdí málo, nájezd cca 95.000km, je to taková uloženka. Mirospínač zámku LP dveří jsem měnil poprvé r. 2013, podruhé jaro 2020 a teď se mi odporoučel zase (opět nejde kufr po otevření LP dveří ani akustický signál zaplých světel atd.). Při nedovřených dveřích a jejich lehkému domačknutí mikrospínač sepne, při povolení zas vypne. Měnil jsem vždy jen tu vrchní část od Saia-Burgess. Vždy to pomohlo a vše bezvadně fungovalo. Jen mě zaráží ta zkracující se frekvence, kdy to zas odejde. První spínač 13 let, druhý 7 let, třetí ani ne 2 roky a to mě už docela sejří. Poslední dva odešly vždy v průběhu zimy a jejich oprava vždy jaro (nevím jestli ta zima s tím souvisí, spíš ne). Studeňáky uvnitř zámku a jejich mikrospínače bych asi v tuto chvíli vyloučil.

 

Pročetl jsem si celé toto vlákno:

a mám podezření (dle zkracující se životnosti měněných mikrospínačů), že může být vydřený od mikrospínače ten protilehlý plast vačky zámku, jak je popisováno zde:

https://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrospínač-zámku/?do=findComment&comment=1833079

 

Nemá někdo zkušenost??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...