Publikováno Květen 19, 201312 r Ahoj.Nemate nekdo zkušenosti ? když nastartuju tak si občas všimam že neco rachta od motoru. Nevim spojka? převodovka?? slapnu na spojku tak to neprestane... přestane to jen kdyz zařadim rychlost a povolim spojku do zatahu.. a je klid... vyřadim na nautral a rachta tam neco zase.. co to muže byt ?? nesetkal se nekdo s tímto problémem?? dvojhmota?
Květen 20, 201312 r nevieš aspoň približne z ktorého miesta na motore to ide??...môže to byť aj volnobežka alternátora čo to nahrať a hodiť sem
Květen 20, 201312 r Autor dělá to jen když není auto v zátahu... myslis že by to mohla delat ta volnoběžka?? to by delalo pořad ne?? težko řict... zkoušel jsem to nahrat ale nejde tam nic poznat...
Květen 21, 201312 r Popravdě nevím, zda-li má moje 1.8 TSI vůbec dvouhmotu, ale hned bych Schavi nestrašil... Mám podobný "problém" s jakoby rezonujícím, malinko drnčivým zvukem, navíc sem tam - ne vždy. Projevuje se při volnoběhu a zmizí, když buď vyšlápnu spojku, nebo i nepatrně přidám otáčky...
Květen 21, 201312 r Autor Chlapi tak to byla opravdu dvojhmota. Vymenil jsem komplet i se spojkou a je klid.Zvažoval jsem jestli ji nenahradit jednohmotou ale nakonec jsem koupil dvoj.... http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/spojka/spojka/5580-spojka-octavia-ii-1-9-tdi-77kw-luk.html Upraveno Červen 4, 201312 r od BiGGy
Červenec 24, 201312 r Ahoj.Nemate nekdo zkušenosti ? když nastartuju tak si občas všimam že neco rachta od motoru. Nevim spojka? převodovka?? slapnu na spojku tak to neprestane... přestane to jen kdyz zařadim rychlost a povolim spojku do zatahu.. a je klid... vyřadim na nautral a rachta tam neco zase.. co to muže byt ?? nesetkal se nekdo s tímto problémem?? dvojhmota? Ahoj, mně to rachtalo jen za studena a při sešlápnutí spojky. Někdy to při rozjezdu i zahoukalo . No vyřešila to kompletní výměna spojkové sady (na 200 tis km), obložení vypadalo OK, takže hádám, že zlobil dvojhmotový setrvák. Každopádně mi to teď už nedělá.
Srpen 17, 201312 r Já mám něco podobného,jen když jsem sundal víčko kde je uložena hlavní hřídel tak je volné ložisko v obalu převodovky,jsou dvě možnosti,odvézt to Sixtovi do Boleslavi nebo sehnad jinou.POTŘEBUJI NA O2.0 tdi pd 103 kw ,NEVÍTE NĚKDO O NĚJAKÉ SLUŠNÉ?
Srpen 18, 201312 r Slušnou nikdo neprodá, proč by to dělal - buď je to z bouračky (riziko že je poškozená) nebo slušně jen vypadá (a už je poškozená), repasovana za 15 je vetsinou repasovana v Polsku (nekvalitni dily), pokud mas moznost to dovezt sixtovi tak je to nejlepsi volba. Upraveno Srpen 18, 201312 r od LiveBomb
Srpen 18, 201312 r V úterý ji budu vyndavat a povezu Sixtovi,kdo ji vyndaval a jak dlouho to trvá?Je tam nějaký problém,třeba navadí při vysunutí nápravnice?
Srpen 20, 201312 r Myslíte že je setrvák v pořádku? http://www.youtube.com/watch?v=KAD9z-VDe_A&feature=youtu.be
Srpen 21, 201312 r Tak jsem byl u Sixty a opravil mě převodovku,vůle byla na ložisku dost velká a po montáži převodovky se vybrace neodstranily.Při vyšlápnutí spojky to lehce vybruje a Sixta tvrdí že u některých setrváku je to normální(Sachs) má někdo stejný problém?
Srpen 21, 201312 r SACHS (dvojhmota) mala problémy s hľučnosťou v polovine dráhy vyšlapávania spojky,ale o vibráciách neviem
Prosinec 18, 201311 r Mám vyběhané uložení hlavní hřídele převodovky 103 kW a teď se k tomu přidal podivný zvuk někde v místech alternátoru, tak se chci zeptat, jestli to spolu může souviset nebo jsou to spíš dvě samostatné závady? Motor je hlučnější, hlavně v kabině, a zní to jak motor z traktoru. Po zvednutí kapoty je navíc slyšet něco jako cvakání nebo vrzání nevím jak to přesně definovat právě kolem alternátoru. Co se týče opravy uložení hřídele, nevíte o někom v okolí Olomouce? Sixta je asi tutovka ale je to docela dálka. Díky
Prosinec 18, 201311 r Mám převodovku která má najeto 41 tis,vyjde to levněji než oprava.Má už nové uložení hřídele kde nedochází k vymlácení.
Prosinec 18, 201311 r teď se k tomu přidal podivný zvuk někde v místech alternátoru, Motor je hlučnější, hlavně v kabině, a zní to jak motor z traktoru. Po zvednutí kapoty je navíc slyšet něco jako cvakání nebo vrzání nevím jak to přesně definovat právě kolem alternátoru. skontrolovať volnobežku alternátora
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.