BiGGy Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Ahoj.Nemate nekdo zkušenosti ? když nastartuju tak si občas všimam že neco rachta od motoru. Nevim spojka? převodovka?? slapnu na spojku tak to neprestane... přestane to jen kdyz zařadim rychlost a povolim spojku do zatahu.. a je klid... vyřadim na nautral a rachta tam neco zase.. co to muže byt ?? nesetkal se nekdo s tímto problémem?? dvojhmota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 nevieš aspoň približne z ktorého miesta na motore to ide??...môže to byť aj volnobežka alternátora čo to nahrať a hodiť sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 dělá to jen když není auto v zátahu... myslis že by to mohla delat ta volnoběžka?? to by delalo pořad ne?? težko řict... zkoušel jsem to nahrat ale nejde tam nic poznat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 to ma napadlo ako prvé...vylúčiš to len demontážou klinového remeňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Díky.. kouknu se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Jestli ten zvuk jde z prostoru motor/převodovka je dvouhmota KO,mám to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Popravdě nevím, zda-li má moje 1.8 TSI vůbec dvouhmotu, ale hned bych Schavi nestrašil... Mám podobný "problém" s jakoby rezonujícím, malinko drnčivým zvukem, navíc sem tam - ne vždy. Projevuje se při volnoběhu a zmizí, když buď vyšlápnu spojku, nebo i nepatrně přidám otáčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 (editace) Chlapi tak to byla opravdu dvojhmota. Vymenil jsem komplet i se spojkou a je klid.Zvažoval jsem jestli ji nenahradit jednohmotou ale nakonec jsem koupil dvoj.... http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/spojka/spojka/5580-spojka-octavia-ii-1-9-tdi-77kw-luk.html Editováno: 4. Červen 2013, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxoid Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Ahoj.Nemate nekdo zkušenosti ? když nastartuju tak si občas všimam že neco rachta od motoru. Nevim spojka? převodovka?? slapnu na spojku tak to neprestane... přestane to jen kdyz zařadim rychlost a povolim spojku do zatahu.. a je klid... vyřadim na nautral a rachta tam neco zase.. co to muže byt ?? nesetkal se nekdo s tímto problémem?? dvojhmota? Ahoj, mně to rachtalo jen za studena a při sešlápnutí spojky. Někdy to při rozjezdu i zahoukalo . No vyřešila to kompletní výměna spojkové sady (na 200 tis km), obložení vypadalo OK, takže hádám, že zlobil dvojhmotový setrvák. Každopádně mi to teď už nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Já mám něco podobného,jen když jsem sundal víčko kde je uložena hlavní hřídel tak je volné ložisko v obalu převodovky,jsou dvě možnosti,odvézt to Sixtovi do Boleslavi nebo sehnad jinou.POTŘEBUJI NA O2.0 tdi pd 103 kw ,NEVÍTE NĚKDO O NĚJAKÉ SLUŠNÉ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 (editace) Slušnou nikdo neprodá, proč by to dělal - buď je to z bouračky (riziko že je poškozená) nebo slušně jen vypadá (a už je poškozená), repasovana za 15 je vetsinou repasovana v Polsku (nekvalitni dily), pokud mas moznost to dovezt sixtovi tak je to nejlepsi volba. Editováno: 18. Srpen 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Viděl někdo na převodovce takové zajištění hřídele segrovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 V úterý ji budu vyndavat a povezu Sixtovi,kdo ji vyndaval a jak dlouho to trvá?Je tam nějaký problém,třeba navadí při vysunutí nápravnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Ja sem si na montaz/demontaz u mechanika vzdycky rezervoval pul den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Myslíte že je setrvák v pořádku? http://www.youtube.com/watch?v=KAD9z-VDe_A&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Tak jsem byl u Sixty a opravil mě převodovku,vůle byla na ložisku dost velká a po montáži převodovky se vybrace neodstranily.Při vyšlápnutí spojky to lehce vybruje a Sixta tvrdí že u některých setrváku je to normální(Sachs) má někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 SACHS (dvojhmota) mala problémy s hľučnosťou v polovine dráhy vyšlapávania spojky,ale o vibráciách neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsub Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Mám vyběhané uložení hlavní hřídele převodovky 103 kW a teď se k tomu přidal podivný zvuk někde v místech alternátoru, tak se chci zeptat, jestli to spolu může souviset nebo jsou to spíš dvě samostatné závady? Motor je hlučnější, hlavně v kabině, a zní to jak motor z traktoru. Po zvednutí kapoty je navíc slyšet něco jako cvakání nebo vrzání nevím jak to přesně definovat právě kolem alternátoru. Co se týče opravy uložení hřídele, nevíte o někom v okolí Olomouce? Sixta je asi tutovka ale je to docela dálka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Mám převodovku která má najeto 41 tis,vyjde to levněji než oprava.Má už nové uložení hřídele kde nedochází k vymlácení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 teď se k tomu přidal podivný zvuk někde v místech alternátoru, Motor je hlučnější, hlavně v kabině, a zní to jak motor z traktoru. Po zvednutí kapoty je navíc slyšet něco jako cvakání nebo vrzání nevím jak to přesně definovat právě kolem alternátoru. skontrolovať volnobežku alternátora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.