Ihnaja Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Dobrý den potřebuju radu, když jedu po nerovnostech hučí mijakoby kufr jakoby se klepal či něco ...Zkoušel jsem ten kufr regulovat těma 2magumama co jsou po stranách úplně vytočit ,úplně zatočit dovnitř ale nicnepomohlo dost mě to otravuje, problém je ,že se to ozívá jen z pravé stranyauta a prostě se zdá aspoň mě ,že brní ty dveře + sklo ...Potřeboval bych radujak to zpravit je to na zešílení vzhledem ke stavu silnic v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 nemáš náhodou utrhnutý doraz na zadnom tlmiči?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 21. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 mužeš vyfotit jak to vypadá ? AA právě je to divný hučí mi to jen na pravé straně bych řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 vyzerá to takto.. ale reagoval som skorej na to klepanie,ako hučanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 specifikuj zvuk,protoze hucet muze pneumatika,brzda nebo lozisko. kdyz se neco ozyva na nerovnostech bude to jiny zvuk ne? me treba hucel pribrzdujici kotouc,protoze je drazkovany, a kdyz uz se brzdis vraci stejne to ve vysoke rychlosti nekdy zahuci jak je kotouc zvlneny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 23. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Nee mě to hučí jakoby za sedačkami respektive vybruje budu muset shodit plasty a podívat se zda je něco uvolněné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.