cheeseburger Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Zdravim, mam starsiu octaviu r.v. 2002 (cervena metaliza) a chcel by som sa trosku pohrat s jej lakom a trochu ho ozivit, prelestit, nazvime to detailing ale v trochu mensej miere. Mam tam dost skrabancov, hlavne na slnku vidno take mikroskrabance, myslim, ze sa tomu hovoru pavucina. Cital som dost for s roznymi topicmi, vsade sa odporucaju 3M pasty, no nakolko su tie pasty dost drahe, zvolim asi lacnejsiu variantu. Cital som dobre ohlasy na pripravky od Sonaxu, no niekde som cital aj dobre ohlasy na turtle wax, ale tych bolo menej. Chcel by som vas teda velmi pekne poprosit o radu, ako postupovat, aby som dosiahol co najlepsi vysledok (aj ked viem, ze ja ako amater to asi velmi dobre nespravim, ale aspon trochu a mat lepsi pocit), konkretne ktore pripravky pouzit a v akom poradi. Rozmyslal som aj nad lestickou, ale ked som videl, kolko to stoji, tak sa mi do toho asi neoplati investovat. Dakujem velmi pekne za odpovede a prajem prijemny den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 http://www.detailingclub.cz toto procti uz sem tam take a je to super a ta lesticka na nase pouziti stoji kolem 1200,- a to zas neni hodne .snad to nebude vadit kdyz sem dam tento odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Dost po oživení zabírá leštěnky-autovosky v co nejpodobnější barvě auta.Jsou čevené,modrý atd.Já používám třeba červenou,koupenou v Tescu na barvu rallye 8180 a vypadá to auto zánovně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Umít, leštěnku, vosk a uvidíš jak se to bude blýskat a úplně hravě rúčo a mezi námi zabírá i tempo za 100,-Kč, ale tím ten lak "otevřeš" po tempu to chce pečlivě navoskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 na tempo ani nešahej, je to určený pro starý autolaky a jakmile ho použiješ, udělají se ti malinký škrábanečky kterých se už nezbavíš, je to jemný písek .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Jak starý je starý autolak? Mě to na 12 let starém laku pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Přesně tempo je výborná volba, ale musí se to pak kvalitně zavoskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Už jsem měl možnost pár věcí porovnat... Ale nejvíc spokojenej jsem teda s 3M pastama... Když koupíš leštičku a pasty... uděláš si auťák a třeba 2 lidem z okolí, tak peníze máš zpátky... Takže to je jen o počáteční investici a pak si můžeš dělat jen svoje ... Ale jak říkám... pěkně 3M, rozleštit a poté jen ruční mytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.