sas Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 zdravim zajimalo by me jake lze topeni namontovat dodatecne ktere je kompabitilni s tdi,pry je rozdil i jakou ma tdi klimu zda anal. ci digi,mate stim nekdo zkusenost,abych nekoupil nejake jete topeni ktere nejde zprovoznit v O 1 tdi 1,9 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Zkus tady, v Ostatní, nebo možná i v Interiér zadat do vyhledávání "topení" nebo "webasto" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 (editace) ja mam v aute eberspacher, rozdil v zapojeni mezi climou a climatronikem je jak se zapne ventilator a rj climatronicu, nic zasadniho co by melo vliv na topeni to neni z topeni vede spinane plus, u climatroniku ma vyhodu, ze to samo nastavi teply vzduch nedavno jsem na aukru koupil elektricky prihrev vody do auta, zatim jsem to do auta jeste nedal, pokud mas moznost mit auto pripojeny do zasuvky, tak je to idealni, casovaci zasuvkou to rano zapnu, ohreju auto a rovnou dobiju baterku. Je to malinky a ma to v sobe i vodni pumpu. http://www.elektrowarm.cz/predehrev-motoru/ Editováno: 25. Květen 2013, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.