Martttin Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 (editace) Ahoj, duplikatna tema, staci trochu hladat ;) ...mas zatuhnute stierace. Mas dve moznosti, bud cely ten mechanizmu vymenit (okolo 3000 Kc myslim), alebo to vymontovat, potom rozmontovat a rozhybat (to som volil ja, oprava asi skoro zadarmo, ak neratame material na premazanie)... Editováno: 14. Září 2018, autor: Martttin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Formanek Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 Tak k mému příspěvku výše. Po rozmontování krytu jsem zjistil, že se už nejedná jen o zadřené ústrojí ale ulomené táhlo stěrače (viz foto). Jen nevím jestli příčinou bylo přidření mechanizmu nebo ne. Má někdo zkušenosti s opravou? Ulomené táhlo jsem na netu ještě neviděl. Předpokládám že je nutná výměna za nový kus, což jsem viděl je tak 3,5 tisice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 Pokial viem musis vymenit kus za kus, samostatne sa to zohnat neda. Mozno este nejake vrakovisko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Daj to zvarit sikovnemu zvaracovi, osky poriadne vycisti a namaz a budes to mat ako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.