Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj jelikož mě do auta někdo stále boura na parkovišti, za tento rok už po 3 tak ze zoufalosti sem se rozhodl pro černou skříňku.Ale problém je jestli existuje system  kde sou aspoň 4 kamery(zadek,předek a boky).A jestli vůbec je možnost aby to náhrávalo i když se s autem nejede.

Vloženo

existují různé systémy, můžeš si koupit vícekanálový rekordér, např tohle ale dá se to sehnat i spousta jiných, jinde a asi i levněji, někde jsem viděl dokonce i osmikanálový DVR. takže k tomu dát vlastní kamerky a tradáá. Spousta těhle krabiček zapíná nahrávání na základě "motion detect" funkce, takže jak se v záběru kamery něco hne, tak to spustí záznam, kdž je klid, je ve standby režimu. Akorát nevim, jak je to s životností těhle hraček, protože třeba značková kamera s dvr mi v autě za předním oknem nevydržela ani jeden rok, prostě ta teplota uvnitř v autě je moc vysoká... :( Ale když schováš ten rekordér někde do kufru nebo pod palubku, tak to asi přežije dýl.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...