Publikováno Květen 24, 201312 r Ahoj jelikož mě do auta někdo stále boura na parkovišti, za tento rok už po 3 tak ze zoufalosti sem se rozhodl pro černou skříňku.Ale problém je jestli existuje system kde sou aspoň 4 kamery(zadek,předek a boky).A jestli vůbec je možnost aby to náhrávalo i když se s autem nejede.
Květen 31, 201312 r existují různé systémy, můžeš si koupit vícekanálový rekordér, např tohle ale dá se to sehnat i spousta jiných, jinde a asi i levněji, někde jsem viděl dokonce i osmikanálový DVR. takže k tomu dát vlastní kamerky a tradáá. Spousta těhle krabiček zapíná nahrávání na základě "motion detect" funkce, takže jak se v záběru kamery něco hne, tak to spustí záznam, kdž je klid, je ve standby režimu. Akorát nevim, jak je to s životností těhle hraček, protože třeba značková kamera s dvr mi v autě za předním oknem nevydržela ani jeden rok, prostě ta teplota uvnitř v autě je moc vysoká... Ale když schováš ten rekordér někde do kufru nebo pod palubku, tak to asi přežije dýl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.