Přejít na obsah

Multikamerový system do auta.

Alex92

Doporučené příspěvky

Ahoj jelikož mě do auta někdo stále boura na parkovišti, za tento rok už po 3 tak ze zoufalosti sem se rozhodl pro černou skříňku.Ale problém je jestli existuje system  kde sou aspoň 4 kamery(zadek,předek a boky).A jestli vůbec je možnost aby to náhrávalo i když se s autem nejede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

existují různé systémy, můžeš si koupit vícekanálový rekordér, např tohle ale dá se to sehnat i spousta jiných, jinde a asi i levněji, někde jsem viděl dokonce i osmikanálový DVR. takže k tomu dát vlastní kamerky a tradáá. Spousta těhle krabiček zapíná nahrávání na základě "motion detect" funkce, takže jak se v záběru kamery něco hne, tak to spustí záznam, kdž je klid, je ve standby režimu. Akorát nevim, jak je to s životností těhle hraček, protože třeba značková kamera s dvr mi v autě za předním oknem nevydržela ani jeden rok, prostě ta teplota uvnitř v autě je moc vysoká... :( Ale když schováš ten rekordér někde do kufru nebo pod palubku, tak to asi přežije dýl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...