Přejít na obsah

Hladina převodového oleje

Doporučené příspěvky

74kW má špajzku 02R a RS tušim 0A4, takže ano, týká. Převodovku jsem zatim vůbec neřešil, ale když přidám a uberu, tak je slyšet zachrastění. Nějaká vůle tam ale asi bejt má. To by měla odpružit lamela, možná to chrastí v ní. Spojka si při prudčím rozjezdu občas zakvičí. Už nebude úplně svěží. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me po jizde smrdi olej z prevodovky a desi me to. nikdy sem to nezazil  jen ,kdyz se menila spojka a menil se. nevim jestli to mam dat nechat vymenit,ale nebude to zrovna par kacek kdyz budu pocitat radej 2 hodiny prace  servisy si umi vymyslet,ze tam je nejaky problem a zrovna to auto jde blbe tak  to je 900 plus 2 litry oleje si nauctuji beztak 600. ale asi by si to po tech kilometrech zaslouzila. jinak ze by nekde olej tekl to ne,ale je mastna,ale to ma snad kazdy vic ojety auto

Editováno: , autor: ondikTDI
Odkaz ke komentáři

nevim proc v tom vidim problem mam z neceho obavy ani nevim z ceho. ten nalevak je dobre pristupny? nebo se to musi slozite pres hadicku? casove to nezvladam vubec a pocasi uz vubec nepreje. sem v situaci,kdy potrebuju orpavdu jen jezdit. driv mi auto jen stalo a hrabal sem se v nem,ale ted jezdim kazdej den a potrebuju se spolehnout.

Odkaz ke komentáři

Ondik: pokud ten olej v převodovce chceš vyměnit a nezadělat si na problém, kup originál a nespekuluj jak ušetřit pár kaček....origo zaručeně funguje a nevejde ho 1.5 litrů, ale 1.8 litru (psal jsem v návodu, že se po projetí dolévá)...jinak nebát se toho, VW koncern je jen lego pro dospělý :(

PS: pro majitele FRS bacha, u faceliftu je jiný vypouštěcí a nalévací šroub (XZN s výstupkem) a je dost obtížný sehnat origo olej pro 6Q

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...