jirka sprosty Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Zdravím ,nevíte někdo zda můžu obout gumu 185/60/R14 na disk 5J. Jinak v technickým průkazu se tyto gumy dávají na 6J. dík moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Když dáš na úzkej ráfek širokou gumu, bude to přinejmenším blbě vypadat. Soused to tak má, guma je do A, a jezdit to asi taky nebude zrovna nejlíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) V tab. doporučené šířky ráfku dle rozměru pneu je pro gumu 185/60 R14 přípustný ráfek o rozměrech 5 - 6,5 palce. Jak se na to budou dívat na STK je věc druhá. Editováno: 29. Květen 2013, autor: karel borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Dík za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Dát ten rozměr pneu na ten ráfek můžeš naprosto v pohodě, ale nebudeš to mít podle TP. Třeba na fordu jsem měl tyto pneu a ráfek J5 v TP origo.....tak-že pneu a ráfek k sobě jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Videli jste nekdy,ze by nejaky technik heldat na disku jaky to je J???. ja mel mit hola J6 a mel sme J7,ale spravny rozmer pneu dle TP a proslo to bez problemu a to byl technik co kontroloval aj ostrikovace psal tam aj opotrebeni sedacek . proste totalne cely auto prolezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 To jsi byl v Malenovicích né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak jsem to obul i když to není podle techničáku ok,ale pochybuju že to bude někdo kontrolovat.Jízdní vlastnosti jsou taky v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissj Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Ja by som to radšej dal na 6J , aj ja som mal 185 /60 na 5J diskoch ,ale dezen sa ti neotvorí uplne ako ked to daš na 6J. Stratíš na jazdných vlastnostiach , hlavne na zábere a na brzdení. teraz už aj ja ich mam na 6J diskoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 já mám zimní 185/60 R14 na ráfku 5,5 a v pohodě i na technické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) Ja by som to radšej dal na 6J , aj ja som mal 185 /60 na 5J diskoch ,ale dezen sa ti neotvorí uplne ako ked to daš na 6J. Stratíš na jazdných vlastnostiach , hlavne na zábere a na brzdení. teraz už aj ja ich mam na 6J diskoch. Ty řečo, s neotvoreným dezénem.......Jak jsem psal výš některé auta mají tento rozměr na tomto ráfku z výroby. Editováno: 31. Květen 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.