Přejít na obsah

Hromadný CHIP u DieselPower.cz ?

Tomas Krska

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

ve starších příspěvcích jsem našel že zde proběhl něaký hromadný chip u dieselpower.cz tak mě napadlo jestli by se nechtěl někdo připojit a zajet na chip. Myslímsi že by nám dali lepší cenu kdyby nás bylo více. Nemluvím o 10 lidech ale něco kolem 3,4,5 autech.

Našel by se tu někdo? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvalita nebude u nikoho.  Představ si věhlasného chirurga , který provádí třeba čtyři operace naráz. Nechtěl bych být tím čtvrtým, nebo mezi čtyřmi. A že chiptuning není složitá operace??  Je...někdy i pro auto smrtelná. No a představ si operaci bez diagnózy. Říznem, pak uvidíme, a zašijeme. Snad jsem to napsal  k pochopení,

Takže pokud právě tvrdíš , že DP je nej proč, se okrádat o kvalitu.  Ovšem .....jde o slevu.!!

Odkaz ke komentáři

No pokud jsem správně pochopil otázku tazatele, tak slovním spojením hromadný chip, neměl na mysli chiptuningový GANG BANG  :_icon_smich2: , ale množstevní slevu. :kol-28:​  S tím, že vozy by se rovnou naobjednali na termíny, které by vyhovovali jak upravující firmě tak zákazníkům. 

Ale jinak s tebou souhlasím, že kvalitní chip vyžaduje čas a soustředění. Na druhou stranu pochybuji o tom, že by firma jako DP, upřednostňovala kvantitu nad kvalitou. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Zdravím, nevšiml jsem si že už někdo reaguje. Ano tím hromadným myslím více aut dohromady se objedná na více dní. Chiptunning je záležitost na více hodin, ale když by nás bylo víc 100% zájemců tak si myslím že slava by určitě byla. Určitě je více lidí co přemýšlí o chipu a než jet někam kde ti nahrajou chip za pul hodinky a jedeš domu, tak raději pujdou k profíkům.

Takže opravuji - Hromadná objednávka na chip u DieselPower

Odkaz ke komentáři

Pořád přemýšlím co přinese firmě, že se objednáte sice najednou, ale čipovat se už bude jednotlivě "po dnech".

Smysl množstevní slevy vidím v koupi tvárnic na celý barák, kdy se vyskladní tři kamiony najednou za jedním "vrzem" při jedné účetní agendě apod. oproti prodávání po 10-ti tvárnicích na tu a tam zazdění okna nebo vyzdění nové příčky.

Odkaz ke komentáři

Wojnar..............proto jsem také reagoval.  Chiptuning nejsou tvárnice a navíc firma která na tohle přistoupí dává jasně najevo zda upravuje  či obchoduje.

Navíc riskuje, že první zákazník využije domluvenou cenu, a další již nepřijedou. Nezamě'novat se slevou věrnostní a domluvenou, třeba právě po třetím vozidle.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...