Tomas Krska Vloženo 29. Květen 2013 Vloženo 29. Květen 2013 Zdravím pánové, ve starších příspěvcích jsem našel že zde proběhl něaký hromadný chip u dieselpower.cz tak mě napadlo jestli by se nechtěl někdo připojit a zajet na chip. Myslímsi že by nám dali lepší cenu kdyby nás bylo více. Nemluvím o 10 lidech ale něco kolem 3,4,5 autech. Našel by se tu někdo? :-) Citovat
motorpower Vloženo 1. Červen 2013 Vloženo 1. Červen 2013 Nevím co si slibujete od těch hromad, ale kvalita to rozhodně nebude. Pokud tedy nejde o nové vozy. V pěti autech počítejte i s rychlonálevem tak 5hodin. Pokud proběhne aspoň projíždka, prohlídka a diag.. Lepší je vždy mít na auto trochu času v rezervě. Citovat
Sniper_2003 Vloženo 3. Červen 2013 Vloženo 3. Červen 2013 Hmmmmmm........co třeba slevu?? A nejsem si vůbec jist tvým tvrzením : " ...... Nevím co si slibujete od těch hromad, ale kvalita to rozhodně nebude ......... ". Jako že v DP nebude kvalita?? No to snad nemůžeš myslet vážně. Citovat
motorpower Vloženo 3. Červen 2013 Vloženo 3. Červen 2013 Kvalita nebude u nikoho. Představ si věhlasného chirurga , který provádí třeba čtyři operace naráz. Nechtěl bych být tím čtvrtým, nebo mezi čtyřmi. A že chiptuning není složitá operace?? Je...někdy i pro auto smrtelná. No a představ si operaci bez diagnózy. Říznem, pak uvidíme, a zašijeme. Snad jsem to napsal k pochopení, Takže pokud právě tvrdíš , že DP je nej proč, se okrádat o kvalitu. Ovšem .....jde o slevu.!! Citovat
Sniper_2003 Vloženo 4. Červen 2013 Vloženo 4. Červen 2013 No pokud jsem správně pochopil otázku tazatele, tak slovním spojením hromadný chip, neměl na mysli chiptuningový GANG BANG , ale množstevní slevu. S tím, že vozy by se rovnou naobjednali na termíny, které by vyhovovali jak upravující firmě tak zákazníkům. Ale jinak s tebou souhlasím, že kvalitní chip vyžaduje čas a soustředění. Na druhou stranu pochybuji o tom, že by firma jako DP, upřednostňovala kvantitu nad kvalitou. Citovat
motorpower Vloženo 4. Červen 2013 Vloženo 4. Červen 2013 Pak by tedy nemělo být napsáno hromadný chip, nýbrž hromadná objednávka...to dělám také a je to mnohem rozumnější, než deset aut za dvacet minut ala Cimbu. Citovat
Tomas Krska Vloženo 5. Červen 2013 Autor Vloženo 5. Červen 2013 Zdravím, nevšiml jsem si že už někdo reaguje. Ano tím hromadným myslím více aut dohromady se objedná na více dní. Chiptunning je záležitost na více hodin, ale když by nás bylo víc 100% zájemců tak si myslím že slava by určitě byla. Určitě je více lidí co přemýšlí o chipu a než jet někam kde ti nahrajou chip za pul hodinky a jedeš domu, tak raději pujdou k profíkům. Takže opravuji - Hromadná objednávka na chip u DieselPower Citovat
Wojnar Vloženo 6. Červen 2013 Vloženo 6. Červen 2013 Pořád přemýšlím co přinese firmě, že se objednáte sice najednou, ale čipovat se už bude jednotlivě "po dnech". Smysl množstevní slevy vidím v koupi tvárnic na celý barák, kdy se vyskladní tři kamiony najednou za jedním "vrzem" při jedné účetní agendě apod. oproti prodávání po 10-ti tvárnicích na tu a tam zazdění okna nebo vyzdění nové příčky. Citovat
motorpower Vloženo 6. Červen 2013 Vloženo 6. Červen 2013 Wojnar..............proto jsem také reagoval. Chiptuning nejsou tvárnice a navíc firma která na tohle přistoupí dává jasně najevo zda upravuje či obchoduje.Navíc riskuje, že první zákazník využije domluvenou cenu, a další již nepřijedou. Nezamě'novat se slevou věrnostní a domluvenou, třeba právě po třetím vozidle. Citovat
Wojnar Vloženo 6. Červen 2013 Vloženo 6. Červen 2013 Já Ti rozumím, prostě reaguji na autorově zarputilém trvání na nějaké množstevní slevě. Citovat
Tomas Krska Vloženo 14. Červen 2013 Autor Vloženo 14. Červen 2013 Tohle se táhne směrem kam jsem opravdu nechtěl....... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.