kuba87 Vloženo 31. Květen 2013 Vloženo 31. Květen 2013 Zdravím, nevíte prosím vás někdo jak se dá deaktivovat automaticke přijimání hovorů, když mám spárovaný telefon s columbusem? Chci si hovor zvednout sám a nikde v manuálech jsem to nenašel jak to nastavit. Děkuji za rady. Citovat
waikiki Vloženo 31. Květen 2013 Vloženo 31. Květen 2013 Jestli máš GSM II tak v telefonu a pokud GSM III a připojeno jako rSAP tak v jednotce, ale nevím, zda to jednotka vůbec má/umí. Musel bych se kouknout do auta. Citovat
kuba87 Vloženo 31. Květen 2013 Autor Vloženo 31. Květen 2013 Jestli máš GSM II tak v telefonu a pokud GSM III a připojeno jako rSAP tak v jednotce, ale nevím, zda to jednotka vůbec má/umí. Musel bych se kouknout do auta. Já právě nevím zda mám GSM II nebo III. Mám obyčejnou nokii E72 a v telefonu jsem žádné nastavení nenašel. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 31. Květen 2013 Vloženo 31. Květen 2013 je to v nastaveni prislusenstvi u telefonu a jestli mas GSM II nebo II poznasa podle toho jestli vidis na mobilu ze ma signal kdyz je pripojeny k HF Citovat
waikiki Vloženo 31. Květen 2013 Vloženo 31. Květen 2013 (editace) Jak píše Ozi, v nastavení příslušenství to bude. Tady máš citaci tvého návodu k obsluze od mobilu, který by jsi mohl aspoň otevřít/vyhledat na netu: Nastavení příslušenstvíZvolte možnost Menu > Ovlád. panel > Nastavení aObecné > Příslušenství.Chcete-li určit, který profil má být aktivován při připojenídaného příslušenství k přístroji, vyberte příslušenství azvolte možnost Výchozí profil.Chcete-li přístroj nastavit tak, aby při připojenémpříslušenství automaticky přijímal příchozí hovory po pětisekundách, vyberte příslušenství a zvolte možnost Automatický příjem > Zapnutý. Je-li typ vyzvánění vezvoleném profilu nastaven na hodnotu 1 pípnutí neboTiché, je automatický příjem vypnut.Chcete-li přístroj během připojení k příslušenství rozsvítit,zvolte možnost Osvětlení > Zapnuté. Tato možnost jedostupná pouze u některých příslušenství. Tudíž si ho vypni a měl by jsi mít pokoj. Editováno: 31. Květen 2013, autor: waikiki Citovat
kuba87 Vloženo 31. Květen 2013 Autor Vloženo 31. Květen 2013 Jak píše Ozi, v nastavení příslušenství to bude. Tady máš citaci tvého návodu k obsluze od mobilu, který by jsi mohl aspoň otevřít/vyhledat na netu: Nastavení příslušenství Zvolte možnost Menu > Ovlád. panel > Nastavení a Obecné > Příslušenství. Chcete-li určit, který profil má být aktivován při připojení daného příslušenství k přístroji, vyberte příslušenství a zvolte možnost Výchozí profil. Chcete-li přístroj nastavit tak, aby při připojeném příslušenství automaticky přijímal příchozí hovory po pěti sekundách, vyberte příslušenství a zvolte možnost Automatický příjem > Zapnutý. Je-li typ vyzvánění ve zvoleném profilu nastaven na hodnotu 1 pípnutí nebo Tiché, je automatický příjem vypnut. Chcete-li přístroj během připojení k příslušenství rozsvítit, zvolte možnost Osvětlení > Zapnuté. Tato možnost je dostupná pouze u některých příslušenství. Tudíž si ho vypni a měl by jsi mít pokoj. Díky moc za pomoc. Funguje to Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.