Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Môžu byť aj ex-majitelia? Dávno pradávno sme mali doma 110R v žltej farbe, a potom 120GLS s chrómovými rámikmi okolo okien, tiež žltú B)

Ako na potvoru, foto obidvoch áut mám len čiernobiele

Vloženo (editace)

Počítajú sa len aktuálni majitelia, bývalí majitelia sa môžu zúčastniť diskusie tiež. Pokiaľ by sa malo jednať o najmenej rozšírenú farbu, asi by vyhrala fialová, prípadne hnedá. To malo veľmi málo áut, v podstate len u OI.

Tému som založil hlavne preto, aby sme sa ako tak poznali. Myslím majitelia žlťáskov :D Klub červených ani nemá význam zakladať, červené autá sa tu na fóre vyskytujú v dosť hojnom počte (hoci som klub o jedno červené auto ochudobnil aj ja). Ale zase nech mi je ospravedlnením, že som malza sebou spolu 3 červené autá :t A vždy sa tam nejako priplietla aj žltá, ale vždy to náhoda chcela a žltá z nejakého dôvodu nezvíťazila. Až teraz na 4. pokus to vyšlo!

Editováno: , autor: Diamant
Vloženo (editace)

A můžu se zúčastnit, když měl v můj dědeček z otcovy strany v roce 1987 žlutou Dacii 1310? lol lol -_-;)

EDIT:

Pro důkaz udávám foto lol

BAZAR797532.jpg

Editováno: , autor: P2M
Vloženo
a ja mam jenom zluty zuby :p

a ja zase plny... hadej koho :p

nevím, věru nevím....

Vloženo

a jeste prece znacek nike na kapote

ten byl jem v Chabrech, ale mam tu neco noveho zluteho, mozna jiz zitra nalepim... pujde na zadni sklo a tak 2 az 3 tydny s tim budu jezdit :D

Vloženo

a jeste prece znacek nike na kapote

ten byl jem v Chabrech, ale mam tu neco noveho zluteho, mozna jiz zitra nalepim... pujde na zadni sklo a tak 2 az 3 tydny s tim budu jezdit :D

koukej pak vyfotit ;)

Vloženo
A co bude dál? Bude nějaký srazík žluťásků?

slevy v obchodech a statem snizena dan z 19% na 5% :D-_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...