pierre Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Zdravím vás, všemožné problémy s blinkry u Octavie se tu řešily už hodněkrát (neblikají, blikají když nemají..), ale já mám spíše takový kosmetický problém. Celých 16 let (rv 1997) blinkry blikaly jak mají a přitom vydávaly líbivý ťukavý zvuk. Letos se ten zvuk ovšem změnil na takový oldskůlový, asi jako jsme znali ze Škody 120 apod. Prostě je to mechanický zvuk spínaní obyčejného relé. To tlumené elegantní ťukání se vytratilo Ten rozdíl je opravdu velký, nastalo to z ničeho nic, žádné náznaky předem. Vše ostatní spojené s blinkry funguje jak má, ale ten zvuk mě prostě štve:) Ví někdo čím je tvořen ten původní ťukavý zvuk? Vzhledem k tomu že relé funguje, předpokládám že je to někde bokem. Díky za tipy Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 zvuk tvori rele prerusovace blinkru, ktery je umisteny pod tlacitkem vystraznyho trojuhelnika, asi v tom rele neco umrelo zkusil bych ho prohodit za jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pierre Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Díky, zkusím to o víkendu rozdělat a omrknout to, dám pak vědět. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 nahraj zvuk ako to cvaka .lebo aj mne to nejak divne cvaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.