Publikováno Červen 4, 201312 r Zdravím ,máte nějaký typ na lepší žarovky (5w5) které má octavia II v zadních lampách?Skoro každej měsíc musim měnit že jedna praskne a to mám denní svícení a zandíma svítim minimálně.Co vidim octavie tak jen minimum svítí celé céčko.Díky za odpovědi.http://likeparts.ru/...1_auto_5_80.jpg
Červen 4, 201312 r Na Octavii mám najeto skoro 70 tisíc a neměnil jsem jedinou žárovku. Buď jsou originální skutečně tak kvalitní, nebo spíš je problém v regulaci: každá řídící jednotka v Octavii při běhu motoru "posílá" do žárovek přerušované napětí, tím se napětí snižuje a žárovky vydrží mnohem déle. Krásně to jde zkontrolovat osciloskopem, ale částečně i voltmetrem: při běhu motoru je na baterii 13,5 i 14V, ale na žárovkách mnohem méně. Bohužel běžné voltmetry toto přerušované napětí neumí přesně změřit, ale aspoň něco... Upraveno Červen 4, 201312 r od milos_s
Červen 4, 201312 r A to, že u mnoha aut pořádně nesvítí "céčka" spíš souvisí s tím, že diagnostika hlásí každou vadnou žárovku, ale u těch v "céčkách", které jdou ze společného výstupu, se porucha jediné nepozná, až když jich odejde víc... Upraveno Červen 4, 201312 r od milos_s
Červen 5, 201312 r Ano, jeden z důvodů, proč jsem žádné žárovky zatím neměnil, bude asi to, že tam už skoro žádné nemám... Vpředu xenony a LED v obrysovkách i na denní svícení, dálkovými skoro nesvítím, osvětelní nástupního prostotu v zrcátkách LED, vzadu LED na blinkry i couvačky - jen ty v céčkách a brzdové s mlhovkami jsem nechal a vevnitř i v kufru výhradně LED...
Červen 6, 201312 r ja mám taktiež v komplet celom aute LEDky, jednak sa mi to páči ale samozrejme to má aj menší odber a väčšiu/krajšiu svietivosť... síce s LED do špztiek som bojoval asi 2 týždne ale nakoniec som našiel správne ... ešte musím kúpiť do predných smeroviek a bude to asi fakt komplet
Červen 7, 201312 r Autor Milos muze smi poslat jaké LED mas v blinkrech? Sem nevidel jeste oranžové. A co se týče LEdek v zadní lapmě ty malé 5w5 neni pak svetlo spíš do ruzova kdyz Ledka je ciste bílá pod červeným plastem?
Červen 7, 201312 r Stejná zkušenost jako hanesek a za víc jak 3roky výměna jedné žárovky ze zadní lampy.
Červen 9, 201312 r Autor Zajímalo by me teda kde jste koupili ty LEDky do blinkru. Muselo by to mít ten can bus aby to nehlasilo chybu ne? a takové sem na netu nenašel.Kdyztak poslete odkaz.dík
Červen 9, 201312 r Ja som si ich kúpil na Ebayi za pár šupiek... Ak máš účet tak si daj len vyhľadať podľa typu pätice a len dopíš canbus / error free ... stoja okolo 3 dolárov
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.