jaggerl Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) Ahoj všem, chystám se s měsíc starou Octou na reklamaci. Pří přerazování z prvního převodového stupně je casto slyšet šramot, to samé se děje v mensi míře při přeřazení z druhého na třetí. Obcas je při přeřazení z prvního na druhý doprovázeno lehkým cuknutím. Jak to řadí vám??? Editováno: 13. Červen 2013, autor: jaggerl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Zkušenost z testovací jízdy (auto mělo 8 tisíc najeto): tužší chod než tomu bývalo v minulosti, ale přesné řazení a bez projevů, které zmiňuješ ty. Slyšet není absolutně nic. Zapadnutí rychlostních stupňů je teď takové výraznější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaggerl Vloženo 13. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 No mam najeto 1700km, nicmene to cvakani je dost slyset, nekdy jako by se tam zachrastila krabicka sroubku:), radeji jsem se objednal na servis. Budu referovat dale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Easy Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 ahoj, dělalo nám to na 1.2TSi golfu. Někde jsem slyšel, že to mohou být synchrony. Dělala to i zpátečka. Ve výsledku to skončilo tak, že člověk zařadil za 1, pustil spojku a nejelo to:). Nevím, jestli zůstala rozpojená spojka nebo co... Každopádně jsem to pak jednou prohnal po dálnici a od té doby klid. Najeto cca 15tis. Určitě bych reklamoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 ...já nic takového nepozoruju, ale je fakt, že řazení je hodně tuhý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaggerl Vloženo 14. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 Tuzsi je, to bych prezil. No jsem objednan do servisu, tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaggerl Vloženo 24. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Ahoj vsem, tak auti je v servisu. PO testovaci jizde konstatoval technik, ze to neni zcela v poradku, pry mu prijde, ze spojka obcas nevypina a pri pousteni pedali cukce. Otestuji to za studena i po zahrati a uvidime. O vikendu jsem jel do Nemecka a prislo mi, ze se to zlepsilo. Jak jsem zacal jezdit mesto, tak je to zpet, i kdyz v mensi mire. Tak jsem zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaggerl Vloženo 26. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Tak dnes jsem prevzal auto ze servisu a vse je OK. V protokolu je uvedeno - provedena kontrola+serizeni razeni. Drahy rizeni jsou lepsi nez před zásahem, nic necuka a razeni je tiche.Tedy dekuji panum v AutoBranka za rychlost a super jednani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.