Prochy Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 Zdravím všechny. Dostal jsem od kamaráda z Austrálie tuto informaci a chci se zeptat, zda nevíte někdo něco o tomto? VW, AUDI, ŠKODA budou vyměňovat převodovky od r.v. 2008 - 2011 v Austrálii. Bude se to týkat i našich aut s DSG? Pokud by to měla být pravda, tak to bude mazec pro koncern. Myslím si, že v našich servisech o tom asi zatím nic nebudou vědět..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 No tak to by byl teda mazec..Ale divím se že by se tak zpětně do toho pouštěli.. Nevíš jestli se to tam týká jen Superbů nebo i dalších modelů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 tak to si nedovedu představit,já si myslím že se to tu bude tajit a když něco budou vyměňovat tak jedině když se to někomu porouchá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 (editace) Tyka se to vsech vozu koncernu, do kterych se montuje DSG. Vice informaci http://www.caradvice.com.au/235255/volkswagen-recall-8000-audi-skoda-vehicles-affected-by-dsg-defect/. EDIT: Clanek v cestine http://www.autorevue.cz/problemy-s-dsg-pokracuji-v-australii-zavadu-ma-1746-modelu-skoda. V CZ zadna svolavaci akce nebude, podle tradice zacnou neco delat az se nekdo ozve (a jen v zaruce), zbytek ma smulu... Editováno: 14. Červen 2013, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 to si děláte kozy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 tak to se mám no co těšit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 tak já jsem se dozvěděl,že se nikde převodovky měnit nebudou,jen mechatronika a plošně,ale to se netýká vůbec české republiky,zde se bude měnit jen když s tím bude mít někdo problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 podle mého názoru, když by nedejbože kdokoli z majitelů DSG měl onen problém a prokázal to (servisní zprávou) má nárok na bezplatnou náhradu škody přímo u výrobce... a to i vozy již mimo záruku (starší dvou let) ,,, výrobce je přeci jen jeden a ten udělal chybu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.