Ondřej Paluska Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 Zdravím, potřebuji vyndat celý plech, který kryje stahovačku zadních dveří u Fabie I. Již jsem plech odnýtoval, ale nevím, jak oddělit sklo od stahovačky. U předních dveří se to dělalo tak, že v určitém bodě vytažení skla se objevili v dírách v plechu šrouby a okno se odšroubovalo. U zadního okna se v této díře objeví jen nějaký plastový váleček a netuším, co s ním udělat, aby šlo okno oddělit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 (editace) Ahoj,napřed našroubuješ delší 5mm šroub do menšího válečku,pak jen vytáhneš.Potom našroubuješ 8mm šroub do většího válečku a také vytáhneš.Pak jde sklo nahoru.Také jsem nevěděl jak na to,dobrá rada pomohla a šlo to. Použij nýtovací matky,pak budeš mít klid při další demontáži. Tak co,podařilo se ti to sundat?? Editováno: 28. Červen 2013, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Paluska Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 díky za radu, nevytáhl jsem to sice pomocí šroubu, ale úzkými kleštěmi, ale šlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) To Bobo: ty nýtovací matky jsou tyto? Kombinují se matka a nejt? Anebo stačí pouze nejty. Dal jsem se do opravy, čekal jsem , že tam budou jako na předku šrouby a ono H...no :kol-25:Když teď koukám, co jsem vložil za obrázky, tak se asi používají jak matice, tak nejt, proto jsem to nemohl dobře odvrtat! Editováno: 18. Srpen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 jak chceš kombinovat matky s nýty? Prostě buď tam nalisuješ matky, dáš šrouby a na nýty jednou pro vždy zapomeneš, a nebo opět zanýtuješ a příště opět odvrtáváš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Ahoj,já to odvrtal a dal jsem tam tyto matice-pro příští opravu stahovačky ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 A kde je seženu? PLS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Já je kupoval v Hornbachu v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 (editace) Yupíe,yupie Hoornbach. Jsem ze Šumavy, takže se podívám po internetu, ta matice na mém horním fotoodkazu bude zřejmě to samy, takže ji tam nalisuju.Dík Editováno: 22. Srpen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 no hlavně to musíš mít čím "nalisovat" - je to tak trochu největší ústalí předělání dveří na matice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) stačí k tomu šroub podložky a matka.Šroub našroubuješ zezedu do nýtu a zepředu dáš podložku s matkou,pak už stačí dva klíče a jen dotahuješ.Do originálních děr po nýtu jde použít nýtovací matice M5 Editováno: 23. Srpen 2014, autor: jarin57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 objednal jsem nýtovací matici, ale průměr je 9mm a díra ve dveřích je 6,2 mm, není to velkej rozdíl pro nalisování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Převrtej to na 9mm,máš to na 6 šroubek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 ty vo....é, s....ru se kvuli výměně mikrospinači zamku zadních dveří s dalšími P....čovinami, mi jéb..e. Největší radost mam , ž e se mi podařilo docela ,bez problémů, natáhnout novou stínící folii zevnitř skla. Asi dam znovu nejt!!!!!!!!! Prdím na tu matici, dam tam ještě silikon, zlatý předky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.