Publikováno Červen 14, 201312 r Fabia 1,4 TDi 2004 nefunguje el stahování oken (má to jen dvě el okna) ovládání zrcátek, zadní stěrač, ventilátor topení. Nevíte někdo co by to mohlo být???
Červen 15, 201312 r Sice se mi nezdá, že by tohle všechno bylo na jedný pojistce, ale zkontroluj je. Možná někde vypadlej konektor z nějaký ŘJ.
Červen 15, 201312 r Autor jo promin to jsem zde nenapsal... pojistky zkontrolované jak v kabině tak v motoru a odpojeny a opět zapojeny obě jednotky co jsou pod palubkou u řidiče jedna co je hned pod relátkama i druhá co je nad plyn. pedálem..
Červen 15, 201312 r Že by odešly obě stahovačky najednou se mi nezdá, stahování nefunguje ani na řidičových dveřích ani na dveřích od spolujezdce? Zkusil bych zkontrolovat kabeláž v průchodce do dveří, jestli se tam nějaké kabely nepolámaly, případně měřák a proměřit jestli jde šťáva...
Červen 15, 201312 r Ventilátor topení a zadní stěrač ale nemaj s dveřma co dělat. To je zajímavý. Zkus napíchnout vag, třeba něco vyhodí.
Červen 15, 201312 r Autor právě že ani vag nic nehlásí...:-( ještě mě napadlo jestli neblbne rele pro X kontakt ale nevím které to je...
Červenec 26, 201312 r Zdravím mám taky jeden problém na fabii 19tdi rv 2000 .Dělá to jen někdy a většinou,když je auto dlouho na ostrém slunci,když zařadím zpatečku,tak mi zhasnou budíky na přístrojové desce a chcípne motor.Někdy zase nastartuju a nejde mi servomotor řízení,abs a airbag.Parkrát mi to udělalo i pří zapnutí ostřikovačů předního okna podle zapínaní mi pohasína přístrojová deska a zahasíná motor.Po zhasnutí motoru a nastartovaní zase vše ok.Akumulátor dobrý,kontaky také i jsem koukal na tu kabeláž u pravého nosnku,dobíjení taky ok.Po napojení na wag hlásí tyto chyby 01309,01317,01314,01321,01316 z těchto chyb usuzuji že je někde špatný hlavní kabel k napájení řídících jednotek,nebo rele a nebo kostra.Byl bych vděčný za nějaké el.schema předem všem díky za rady
Únor 22, 20232 r Ahoj všichni, prosím o radu.1.nestahují se okna, pokud zasunu klíč do dveří a přidržím klíč v poloze odemčeno nebo zamčeno tak okna sjíždějí nebo zavírají. Uvnitř ovládání nefunkční. Pojistky ok. 2.Nejde ventilátor topení na žádný stupeň. Kontrola pojistky ok, větrák vymontován a vyzkoušen na trafu a je taky v pořádku, vyměněn rezistor, taková ta placka a taky bez výsledku. 3.Nefunkční mlhová světla přední i zadní kontrola pojistek Ok. Závady se projevili v jeden okamžik. Prosím o pomoc a radu. Moc děkuji. Fabia 1.4 16v rok 2007 tažné zařízení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.