Matty117 Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 Fabia 1,4 TDi 2004 nefunguje el stahování oken (má to jen dvě el okna) ovládání zrcátek, zadní stěrač, ventilátor topení. Nevíte někdo co by to mohlo být??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Sice se mi nezdá, že by tohle všechno bylo na jedný pojistce, ale zkontroluj je. Možná někde vypadlej konektor z nějaký ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matty117 Vloženo 15. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 jo promin to jsem zde nenapsal... pojistky zkontrolované jak v kabině tak v motoru a odpojeny a opět zapojeny obě jednotky co jsou pod palubkou u řidiče jedna co je hned pod relátkama i druhá co je nad plyn. pedálem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Že by odešly obě stahovačky najednou se mi nezdá, stahování nefunguje ani na řidičových dveřích ani na dveřích od spolujezdce? Zkusil bych zkontrolovat kabeláž v průchodce do dveří, jestli se tam nějaké kabely nepolámaly, případně měřák a proměřit jestli jde šťáva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Přesně obě najednou odejít to snad an nejde. Mrkni na kabeláž jak ti radí Galvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Ventilátor topení a zadní stěrač ale nemaj s dveřma co dělat. To je zajímavý. Zkus napíchnout vag, třeba něco vyhodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matty117 Vloženo 15. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 právě že ani vag nic nehlásí...:-( ještě mě napadlo jestli neblbne rele pro X kontakt ale nevím které to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirup Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Zdravím mám taky jeden problém na fabii 19tdi rv 2000 .Dělá to jen někdy a většinou,když je auto dlouho na ostrém slunci,když zařadím zpatečku,tak mi zhasnou budíky na přístrojové desce a chcípne motor.Někdy zase nastartuju a nejde mi servomotor řízení,abs a airbag.Parkrát mi to udělalo i pří zapnutí ostřikovačů předního okna podle zapínaní mi pohasína přístrojová deska a zahasíná motor.Po zhasnutí motoru a nastartovaní zase vše ok.Akumulátor dobrý,kontaky také i jsem koukal na tu kabeláž u pravého nosnku,dobíjení taky ok.Po napojení na wag hlásí tyto chyby 01309,01317,01314,01321,01316 z těchto chyb usuzuji že je někde špatný hlavní kabel k napájení řídících jednotek,nebo rele a nebo kostra.Byl bych vděčný za nějaké el.schema předem všem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
savik Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Ahoj všichni, prosím o radu.1.nestahují se okna, pokud zasunu klíč do dveří a přidržím klíč v poloze odemčeno nebo zamčeno tak okna sjíždějí nebo zavírají. Uvnitř ovládání nefunkční. Pojistky ok. 2.Nejde ventilátor topení na žádný stupeň. Kontrola pojistky ok, větrák vymontován a vyzkoušen na trafu a je taky v pořádku, vyměněn rezistor, taková ta placka a taky bez výsledku. 3.Nefunkční mlhová světla přední i zadní kontrola pojistek Ok. Závady se projevili v jeden okamžik. Prosím o pomoc a radu. Moc děkuji. Fabia 1.4 16v rok 2007 tažné zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.