Publikováno Červen 15, 201312 r Tak jsem si vyhlidl auto, mám teď fabii 1.9tdi 74kw 2005 a rád bych jí teď vyměnil za roomster 1.4 tdi 51kw, bude to skoro kus za kus. Myslíte , že to přežiju? :-D Myslím jízdu, zvuk apod... Jezdil sem i v sdi 2 roky... ale az tak line by to byt nemelo ne? má to turboo... Ale nasel jsem tam pro me zajimavou vec. Auto nemá kryt motoru a cely je obalen takovym bílým povlakem viz foto... Je to normální? :-D Díky, moc nerad auta kupuju ale ten roomster by mi za to myslím, že stál... Díky za nějaké info apod :-)
Červen 15, 201312 r Co mám zkušenosti, tak takhle vypadá motor, který je v bezproblémový, moc se k němu nechodí, není důvod, jen se leje nafta. Taky je dokonale těsný. Když se musí s motorem něco často dělat, tak je vohmataný, neustálými demontážemi netěsný, a jedna kula mastnoty, ale potom když se umyje tak vypadá jak nový. Na obrázku to vypadá jako bezproblémový motor s patinou ze zimního provozu a soli. Ten spodní kryt si myslím že by tam měl být. Ale já osobně bych do 3válce nešel, ale co jsem slyšel, tak kdo ho má, si nestěžuje.
Červen 15, 201312 r Autor Spodní kryt tam je :-) spíše není ten vrchní jsme myslel :-) a docela me to potesilo jako zpráva. A do 3 valce jsem taky nikdy nechtel, ale celkem to vypada ze to asi vymenim :-) A kolega ma jakou spotrebu? nevíte. A jinak fakt díky :-)
Červen 15, 201312 r Autor A kdyz jsem nastartoval a stál tak se celé auto třepalo, jak volant tak i vsechno mi prislo neni treba tak neco spatne?
Červen 16, 201312 r Sice mám fabii ale můj motor vypadá stejně, hold sůl je sůl :-) ale motor šlape úplně v pohodě, od koupi najeto cca 12000, kupovano v únoru
Červen 18, 201312 r na volnoběh za studena to trochu třepat bude ... zkus se s tim projet a když to ohřeješ mělo by to být v poho.holt je to nafta a ty 3válce tomu třepání taky trochu napomáhají
Říjen 12, 201410 r Ty samý fleky mi dělá čistič motorů od coyote na hliníkových částech auta. Když je motor hodně zablitej od oleje a prachu, tak ho tim postříkám, počkám 10 minut a pak opláchnu nad jámou vodou. akorát ty fleky no. Podle mě to chtěl někdo před prodejem pěkně vypucírovat, tak to udělal jako já.
Říjen 27, 201410 r vždyť je to normální oxidace hliníku, nemělo by to ničemu ublížit, hliník vám nezhnije do hloubky jako železo. Co se týče třepání přikláním se k názoru, že po zahřátí to bude ok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.