xxxjohny Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Nemate nekdo foto obyc octavky s RS kridlem? Premyslim o tom si ho tam dat a nejsem si jistej jak by to vypadalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 jak by to mělo vypadat ? Dobře, samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 někdo to tu na červený oktávce má a bez komplet RS setu(predni, zadni naraznik) a odpovidajicich kol(zapomen na 16ky) se mi to nelibi ani trochu...sam jsem o nem premejšlel a prdim na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Mně se to líbí. Několikrát jsem viděl už naživo. Z fóra to tu má myslím Koudy .. podívej se do jeho tématu ve fóru "Vaše Octavie II" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 jo jasne,ja to mam.Kdyby si potreboval nejake info tak dej vedet.Jinak fotky mam v tematu "Vase Octavie" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Já o něm taky přemýšlel, ale mám "jen" Síriusy.. a nárazníky ze série. Na tom Flamencu by to ale zas vypadalo docela decentně..ale zatím asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Dik chlapy za odpovedi, asi do toho pudu, mam Capuccino na 17tkach Paegasus, tak by to snad nemuselo vypadat tak spatne..... Koudy- jj, dival jsem se na tvoje fotky a moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no tak pak sem hod fotky, protoze treba zrovna Kouďákovo auto je aspon komplet v laku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) někdo to tu na červený oktávce má a bez komplet RS setu(predni, zadni naraznik) a odpovidajicich kol(zapomen na 16ky) se mi to nelibi ani trochu...sam jsem o nem premejšlel a prdim na to Myslíš,že by to neladilo? A 16" že jsou ke křídlu málo? No asi jo Editováno: 20. Květen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 nekdo to sem daval, nejsem si jistej jestli Zorro nebo kdo a proste RS kridlo bez plastu v laku, RS narazniku neni ono. a 16ky taky budou malo, ale víš jak, to je jenom muj skromnej nazor, aby me tu zas nenařkli, že chytračim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 někdo to tu na červený oktávce má a bez komplet RS setu(predni, zadni naraznik) a odpovidajicich kol(zapomen na 16ky) se mi to nelibi ani trochu...sam jsem o nem premejšlel a prdim na to Myslíš,že by to neladilo? A 16" že jsou ke křídlu málo? No asi jo Jiříku ty chceš aby z Tebe byl pták? že naháníš Rs křídla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ten štandardný nárazník (s čiernym spodkom) a malé kolesá, fakt to vyzerá s tým krídlom divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 ted jsem videl v Praze stribrnou OII, predek, zadek RS, křídlo RS a 16ky Siriusy kola. to auto vypadalo neskutečně vtipně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 ted jsem videl v Praze stribrnou OII, predek, zadek RS, křídlo RS a 16ky Siriusy kola. to auto vypadalo neskutečně vtipně No počkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 ted jsem videl v Praze stribrnou OII, predek, zadek RS, křídlo RS a 16ky Siriusy kola. to auto vypadalo neskutečně vtipně No počkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 ted jsem videl v Praze stribrnou OII, predek, zadek RS, křídlo RS a 16ky Siriusy kola. to auto vypadalo neskutečně vtipně No počkej na co? vzdyt se podívej na tu Romariovo, proste podle mě to vypadá spíš vtipně než hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ty bejku!!! Ted o tom zrovna chci psát!!!....proč si to mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ty bejku!!! Ted o tom zrovna chci psát!!!....proč si to mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 prostě tenhle kit patří na sportovně laděný auto, a zrovna k OII patří velký kola, kdyz to má vypadat jako "sporťák" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 No jo,no! Uznávám!!! Ale já docela dost jezdim a nechci na těch 18 cítit každý kamínek! Ale jo-máš pravdu,Lukine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 sám jezdim mezi 35-40tis km ročně, mam sportovní podvozek a věř mi, že se to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Měl jsem pujčenou O2 RS a ten podvozek je opravdu moc tvrdý.Za kolik jsi sehnal svoje hlinikáče včetně pneu?Prozradiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 ten podvozek co mam je jeste o neco tvrdší. kola jsem sehnal za 22,5tis Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 2 luke288 - kola vcetne pneu ? Pokud je to tak to je bombastico ceno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.