Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nemate nekdo foto obyc octavky s RS kridlem? Premyslim o tom si ho tam dat a nejsem si jistej jak by to vypadalo....

jak by to mělo vypadat ? Dobře, samozřejmě.

někdo to tu na červený oktávce má a bez komplet RS setu(predni, zadni naraznik) a odpovidajicich kol(zapomen na 16ky) se mi to nelibi ani trochu...sam jsem o nem premejšlel a prdim na to

Mně se to líbí. Několikrát jsem viděl už naživo. Z fóra to tu má myslím Koudy .. podívej se do jeho tématu ve fóru "Vaše Octavie II"

jo jasne,ja to mam.Kdyby si potreboval nejake info tak dej vedet.Jinak fotky mam v tematu "Vase Octavie"

Já o něm taky přemýšlel, ale mám "jen" Síriusy.. a nárazníky ze série. Na tom Flamencu by to ale zas vypadalo docela decentně..ale zatím asi ne

• Autor

Dik chlapy za odpovedi, asi do toho pudu, mam Capuccino na 17tkach Paegasus, tak by to snad nemuselo vypadat tak spatne.....

Koudy- jj, dival jsem se na tvoje fotky a moc pekny :palec2:

no tak pak sem hod fotky, protoze treba zrovna Kouďákovo auto je aspon komplet v laku...

někdo to tu na červený oktávce má a bez komplet RS setu(predni, zadni naraznik) a odpovidajicich kol(zapomen na 16ky) se mi to nelibi ani trochu...sam jsem o nem premejšlel a prdim na to

Myslíš,že by to neladilo? A 16" že jsou ke křídlu málo? No asi jo :kol-26:

Upraveno od Jirik.DC

nekdo to sem daval, nejsem si jistej jestli Zorro nebo kdo a proste RS kridlo bez plastu v laku, RS narazniku neni ono. a 16ky taky budou malo, ale víš jak, to je jenom muj skromnej nazor, aby me tu zas nenařkli, že chytračim

Myslíš,že by to neladilo? A 16" že jsou ke křídlu málo? No asi jo :kol-26:

Jiříku ty chceš aby z Tebe byl pták? :palec2: že naháníš Rs křídla?

Ten štandardný nárazník (s čiernym spodkom) a malé kolesá, fakt to vyzerá s tým krídlom divne.

ted jsem videl v Praze stribrnou OII, predek, zadek RS, křídlo RS a 16ky Siriusy kola. to auto vypadalo neskutečně vtipně :)

ted jsem videl v Praze stribrnou OII, predek, zadek RS, křídlo RS a 16ky Siriusy kola. to auto vypadalo neskutečně vtipně :)

No počkej ;)

No počkej ;)

No počkej ;)

na co? vzdyt se podívej na tu Romariovo, proste podle mě to vypadá spíš vtipně než hezky

Ty bejku!!! Ted o tom zrovna chci psát!!!....proč si to mysliš?

prostě tenhle kit patří na sportovně laděný auto, a zrovna k OII patří velký kola, kdyz to má vypadat jako "sporťák"

No jo,no! Uznávám!!! Ale já docela dost jezdim a nechci na těch 18 cítit každý kamínek! Ale jo-máš pravdu,Lukine :aggressive:

sám jezdim mezi 35-40tis km ročně, mam sportovní podvozek a věř mi, že se to dá

Měl jsem pujčenou O2 RS a ten podvozek je opravdu moc tvrdý.Za kolik jsi sehnal svoje hlinikáče včetně pneu?Prozradiš?

ten podvozek co mam je jeste o neco tvrdší. kola jsem sehnal za 22,5tis Kč

2 luke288 - kola vcetne pneu ? Pokud je to tak to je bombastico ceno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.