Luke288 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 jj, včetně pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 tak tam dej Romeo ty RS 17" a tyhle nech na zimu. Někdo mi ty 17" (nový s gumama) nabízel za 20 t.. Luke má pravdu, už tedˇ jsem nasra.nej, když si vzpomenu na ty svoje zimní plechový patnáctky. To je fakt hnus. Já to vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 tak tam dej Romeo ty RS 17" a tyhle nech na zimu. Někdo mi ty 17" (nový s gumama) nabízel za 20 t.. Luke má pravdu, už tedˇ jsem nasra.nej, když si vzpomenu na ty svoje zimní plechový patnáctky. To je fakt hnus. Já to vyměním. Teď jsem známím,co měli na léto 15 Oriony, tak jsem jim za 20t dohodil 17 Pegasy. Bylo to přes servis,pán si objednal novou Octu a pak se mu ty kola zdály velký..tak je měnil.. No říkám si,že jsem si je mohl spíš vzít já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Já sehnal funglače RS 17 kola i s pneu za 18 papírů Stači sledovat zdejší bazarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 jenze to je zase, 17ky uz budou lepší, nicméně si to nějak nedovedu predstavit na Pegasech, to podle mě k tomu křídlu a kitu taky nebude to pravý ořechový. ale to víte, ja jsem estét... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 ono by to taky chtělo snížit,jináč to nebude ořechový ani na těch 17kách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 tak tam dej Romeo ty RS 17" a tyhle nech na zimu. Někdo mi ty 17" (nový s gumama) nabízel za 20 t.. Luke má pravdu, už tedˇ jsem nasra.nej, když si vzpomenu na ty svoje zimní plechový patnáctky. To je fakt hnus. Já to vyměním. Teď jsem známím,co měli na léto 15 Oriony, tak jsem jim za 20t dohodil 17 Pegasy. Bylo to přes servis,pán si objednal novou Octu a pak se mu ty kola zdály velký..tak je měnil.. No říkám si,že jsem si je mohl spíš vzít já prď na to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 tak tam dej Romeo ty RS 17" a tyhle nech na zimu. Někdo mi ty 17" (nový s gumama) nabízel za 20 t.. Luke má pravdu, už tedˇ jsem nasra.nej, když si vzpomenu na ty svoje zimní plechový patnáctky. To je fakt hnus. Já to vyměním. Teď jsem známím,co měli na léto 15 Oriony, tak jsem jim za 20t dohodil 17 Pegasy. Bylo to přes servis,pán si objednal novou Octu a pak se mu ty kola zdály velký..tak je měnil.. No říkám si,že jsem si je mohl spíš vzít já prď na to :-) Mám svoje nový Síriusy a jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 JAKÝ JE ROZDIL MEZI 17 A 18 ??? Když nebudu počítat cenový rozdil.V čem jsou 18 lepši?Odpoví mě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 JAKÝ JE ROZDIL MEZI 17 A 18 ??? Když nebudu počítat cenový rozdil.V čem jsou 18 lepši?Odpoví mě někdo? Větší průměr ráfku..o 1". Hezčí vzhled, ale tvrdší jízda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 JAKÝ JE ROZDIL MEZI 17 A 18 ??? Když nebudu počítat cenový rozdil.V čem jsou 18 lepši?Odpoví mě někdo? Větší průměr ráfku..o 1". Hezčí vzhled, ale tvrdší jízda.. Mysliš že to je velký rozdil co se týče té "tvrdší" jizdy?Spotřebu neřešim ale chci pohodovou jizdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Mysliš že to je velký rozdil co se týče té "tvrdší" jizdy?Spotřebu neřešim ale chci pohodovou jizdu. Tvrdsi jizda ale jen o trosku!! To by si tam musel mit i sportovni tlumice a pruziny, jako to ma RS! Poradim Ti jestli na to nechvatas tak se zeptej Luke288 na dojmy a zkusenosti, ten ma 18" Zenith na svy Octavii II...Ale bude tady asi az za tri tydny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Mysliš že to je velký rozdil co se týče té "tvrdší" jizdy?Spotřebu neřešim ale chci pohodovou jizdu. Tvrdsi jizda ale jen o trosku!! To by si tam musel mit i sportovni tlumice a pruziny, jako to ma RS! Poradim Ti jestli na to nechvatas tak se zeptej Luke288 na dojmy a zkusenosti, ten ma 18" Zenith na svy Octavii II...Ale bude tady asi az za tri tydny.... Já mám pocit že má 17 ale nebudu spěchat i když za "chvilku" budeme přezouvat na zimáky!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Já mám pocit že má 17 ale nebudu spěchat i když za "chvilku" budeme přezouvat na zimáky!... Jo, ted jsem se koukal na fotky a asi mas pravdu, ze jsou to 17"!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Já mám pocit že má 17 ale nebudu spěchat i když za "chvilku" budeme přezouvat na zimáky!... Jo, ted jsem se koukal na fotky a asi mas pravdu, ze jsou to 17"!! Kdybys věděl o 18 tak dej mi prosím vědět! 602 345112 Náhoda je blbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Kdybys věděl o 18 tak dej mi prosím vědět! 602 345112 Náhoda je blbec. Jasny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 [Až pojedeš přes Hradec Králové,tak se stav! Ukážu Ti v octávce pořádnou hudbu a zajdeme na pifko.A nebo se podívej v sekci autohifi...jak se dělá muzika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Ted jsem sehnal uplně novy RS kola 18 za 16 tisic.Zabaleny v krabici aplus krytky.To je slušny,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Ted jsem sehnal uplně novy RS kola 18 za 16 tisic.Zabaleny v krabici aplus krytky.To je slušny,ne? Nové vychází na nějakých 4500 + krytky, takže to je hodně slušný..takové nabídky se neodmítají Doliho na pivko moc neber, když bude autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Ted jsem sehnal uplně novy RS kola 18 za 16 tisic.Zabaleny v krabici aplus krytky.To je slušny,ne? Odkud, tady v bazaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Nové vychází na nějakých 4500 + krytky, takže to je hodně slušný..takové nabídky se neodmítají Doliho na pivko moc neber, když bude autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak ted jsem málem spadnul pod stůl...chlap mi nechá uplně nové RS 18 Zenith včetně nových pneu Continental 225/40/R18 za 29500,- To je hodně slušny,ne?Jdu do těch 18.Už jsem se rozhodl a sehnal jsem je na sbazaru.Masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak ted jsem málem spadnul pod stůl...chlap mi nechá uplně nové RS 18 Zenith včetně nových pneu Continental 225/40/R18 za 29500,- To je hodně slušny,ne?Jdu do těch 18.Už jsem se rozhodl a sehnal jsem je na sbazaru.Masakr... Je to to samy co nabizi Alesio, koukni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak ted jsem málem spadnul pod stůl...chlap mi nechá uplně nové RS 18 Zenith včetně nových pneu Continental 225/40/R18 za 29500,- To je hodně slušny,ne?Jdu do těch 18.Už jsem se rozhodl a sehnal jsem je na sbazaru.Masakr... Za tu cenu je cca nabízí i Alesio..jukni tam, pro srovnání.. http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-exterier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.