Přejít na obsah

OII RS křídlo

xxxjohny

Doporučené příspěvky

tak tam dej Romeo ty RS 17" a tyhle nech na zimu. Někdo mi ty 17" (nový s gumama) nabízel za 20 t.. Luke má pravdu, už tedˇ jsem nasra.nej, když si vzpomenu na ty svoje zimní plechový patnáctky. To je fakt hnus. Já to vyměním.

Teď jsem známím,co měli na léto 15 Oriony, tak jsem jim za 20t dohodil 17 Pegasy. Bylo to přes servis,pán si objednal novou Octu a pak se mu ty kola zdály velký..tak je měnil.. No říkám si,že jsem si je mohl spíš vzít já :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tam dej Romeo ty RS 17" a tyhle nech na zimu. Někdo mi ty 17" (nový s gumama) nabízel za 20 t.. Luke má pravdu, už tedˇ jsem nasra.nej, když si vzpomenu na ty svoje zimní plechový patnáctky. To je fakt hnus. Já to vyměním.

Teď jsem známím,co měli na léto 15 Oriony, tak jsem jim za 20t dohodil 17 Pegasy. Bylo to přes servis,pán si objednal novou Octu a pak se mu ty kola zdály velký..tak je měnil.. No říkám si,že jsem si je mohl spíš vzít já :)

prď na to :-)

Odkaz ke komentáři

prď na to :-)

Mám svoje nový Síriusy a jsem spokojený

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
Mysliš že to je velký rozdil co se týče té "tvrdší" jizdy?Spotřebu neřešim ale chci pohodovou jizdu.

Tvrdsi jizda ale jen o trosku!! :p To by si tam musel mit i sportovni tlumice a pruziny, jako to ma RS! Poradim Ti jestli na to nechvatas tak se zeptej Luke288 na dojmy a zkusenosti, ten ma 18" Zenith na svy Octavii II...Ale bude tady asi az za tri tydny.... :)

Odkaz ke komentáři

Mysliš že to je velký rozdil co se týče té "tvrdší" jizdy?Spotřebu neřešim ale chci pohodovou jizdu.

Tvrdsi jizda ale jen o trosku!! :p To by si tam musel mit i sportovni tlumice a pruziny, jako to ma RS! Poradim Ti jestli na to nechvatas tak se zeptej Luke288 na dojmy a zkusenosti, ten ma 18" Zenith na svy Octavii II...Ale bude tady asi az za tri tydny.... :)

Já mám pocit že má 17 ale nebudu spěchat i když za "chvilku" budeme přezouvat na zimáky!...

Odkaz ke komentáři

Tak ted jsem málem spadnul pod stůl...chlap mi nechá uplně nové RS 18 Zenith včetně nových pneu Continental 225/40/R18 za 29500,- To je hodně slušny,ne?Jdu do těch 18.Už jsem se rozhodl a sehnal jsem je na sbazaru.Masakr...

Za tu cenu je cca nabízí i Alesio..jukni tam, pro srovnání.. http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-exterier.aspx

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...