arch Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) Zdar panove objavil sa mi neprijemny neduh. Zacala mi drncat pristrojovka niekde okolo budikov. Strcil som naskladany papier do spary medzi plast hriadelu volantu a spodnu stranu toho tunelu pod budikmi (ta spara co sa zvacsuje/zmensuje pohybom volantu hore a dole) co na cas pomohlo, ale teraz to drnci uz aj s tymto elegantnym riesenim. Som z toho na prasky ... POMOC!!! Editováno: 18. Červen 2013, autor: arch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Na to si budeš muset zvyknout:( Mně to drnčí už asi rok a něco a nejenom to. Škodovky jsou v tomto směru stále nepovedené a fakt mě to drnčení sere. Už jen kvůli tomu špatnému dílenskému zpracování bych do škodovky už nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 ahoj, taky mi to drnčelo, takže řešení bylo vymontovat panel budíků (2 šrouby, takže pohoda) a pak tu hranu olepit samolepicím tenkým filcem tak, aby v tom styku nešel plast na plast. Taky vržou ty chromované kroužky okolo budíků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 nemas nahodou nejake foto - kde su tie sroby, pripadne co si polepil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Aj u mňa v poslednej dobe začína okolo volantu sem tam čosi serepetiť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 sundáš rukou koženku kryjící shora mezeru za volantem na sloupku (prostě zatáhnout a vycvaknout), pak tam jsou dva šrouby, na nich drží celé budíky - jdou celkem pohodlně vyndat a pak uvidíš, jaká je to kovařina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 1. leden 2014 Sdílet Vloženo 1. leden 2014 (editace) taky mi někde v levo v palubovce něco vrká....hlavně na nerovnostech, takovej kovovej zvuk, jak když je tam něco volnýho.... je to někde kolem výdechů vzduchu...začíná mě to lízt na nervy...když do toho praštím tak to na chvíli přestane Editováno: 20. leden 2014, autor: hadak11 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 už sem to odhalil je to ten umělohmotný držák parkovacích lístků, nějak se to asi povolilo a klepete to o okno, tak jsem to podložil papírem a je klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Já už jsem konečně zatočil s vrzajícími chromovými kroužky,podařilo se mi je vycvaknout a celé jsem je podlepil silikonem a je tichoučko Ale to není vše,asi za dva dny mi začalo něco drnčet okolo navigace takže budu zase hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 mne tiez nieco drnci na palubovke, vytiahol som navigaciu a nastartoval som motor a tam nic nebolo ozyva sa to niekde od spolujazdca. pomaly mi to uz zacina ist na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roadlover Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 (editace) Ja som sa išiel zblázniť z drčania vzadu. Vysťahoval som z kufra úplne všetko von, aj plató a testoval. Ešte horšie. Až pri umývaní auta Wapkou som bol šoknutý - ŠPZka vzadu . Editováno: 28. leden 2014, autor: Roadlover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enriko.8 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 taky jsem podlepil chromové kroužky, bylo to lepší ale né 100%. nakonec nejvíc vrže spojení mezi budíky a tou kapličkou nebo jak se to jmenuje. přikládám foto pro inspiraci. nalepil jsem tam pěnové těsnění 1cm široké 3mm silné, secvakl jsem to dohromady a je konečně po roce v autě ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Simply clever , akorát škoda, že to nebylo z fabriky . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.