Dyzoon Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Omlouvám se pokud už tohle téma je založený, ale nenašel sem ho... Poslední dobou jsem zjistil ze od motoru ide jako by "sičení" jako není to nic hrozného ale ten zvuk tam prostě je řešil sem to z mechaniky a prej by mohla být volnobezka alternátoru řešil to někdo popřípadě je to náročná výměna, dráha výměna? Mechanik mi říkal ze by to nějak neřešil, ale mě ten zvuk proste sere :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 v sekcii OII → Závady,poruchy,servis Vaše hledání termínu volnobežka vráceno 6 výsledky v sekcii OII Vaše hledání termínu volnoběžka vráceno 117 výsledky http://www.youtube.com/watch?v=fJNx9yO47tA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazboz Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 A slyšíš to v kabině nebo jen venku? Je to jen na jedné straně motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 (editace) plazboz: Kdyby jen v kabině? Mně jde slyšet nějaké rezonování sem tam a při sešlápnutí spojky zmizí... Někdo říkal, že snad ložisko u spojky... Nebo...? :-) A je fakt, že to slyším jen v autě. Editováno: 27. Červen 2013, autor: sjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 TO sjakub: vypadá to spíše na kuželíkové ložisko převodovky, když sešlápneš spojku tak přestane vrčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) Jj, přesně (zvuk je takový rezonující, drnčivý - ne moc, ale je tam)... Má cenu to řešit ihned, nebo třeba až při servisní při 60 tkm cca do půl roku? Editováno: 28. Červen 2013, autor: sjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 28. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Ja ten zvuk slyším když stojim před autem tak na leve straně jak je treba nádržka na ostřikovače...jako by stama nekama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
def Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Mne najskôr odišiel napinák remena po výmene asi pol roka bolo počuť pískanie bol som nasraný na napinák že je zase v prdeli ale bola to volnobežka ktorá sa mi jedného pekného dňa rosypala po velkom buchote pod kapotu som to zistil. naštastie som bol blízko domova tak som zašiel kúpiť novú 70€ originálny diel doma som hu bez problémov vymenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.