baribaldy Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 cavte neviete mi ktosik poradit co by mohlo byt vo veci ked mi blbne pristrojovka a to tak ze smerovky mi blikaju len sem tam na pristrojovke ale vonku normalne funguju, nesvieti mi ani zhavenie a svieti airbag, neukazuje mi spotrebu a skacu otacky ale len na budiku motor normalne drzi otacky, neviete co to moze byt autoelektrikar ze na nic neprisiel, za kazdu radu dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 čo toto.. http://forum.skodahome.cz/topic/21515-kablovy-zvazok-a-problemy-s-nim-suvisiace/page-3?hl=%2Bkabelov%C3%BD+%2Bsvazek#entry816278 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TriX_so Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Mal som podobny problem ale mne budiky dokonca uplne zhasli viac krat. Na diagnostike sme nic nezistili. Problem bol v budikoch. Studene spoje na konektoroch. Stacilo prehriat cin a vsetko funguje bez problemov. Mozno bude toto aj tvoj problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 chceš-li budíky zkontrolovat na stolici,případně opravit-777227503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Pokud se budíky resetují třeba při doběhu stěračů, stačí vyměnit el. kondenzátory na vstupu. Jestli ale blbnou ty věci co píšeš, bude spíše problém v CAN-BUS - tedy asi shnilý kabelový svazek v mot. prostoru. Projdi auto VAGem, vypiš chyby, pak se uvidí. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.