Publikováno Červen 21, 201312 r cavte neviete mi ktosik poradit co by mohlo byt vo veci ked mi blbne pristrojovka a to tak ze smerovky mi blikaju len sem tam na pristrojovke ale vonku normalne funguju, nesvieti mi ani zhavenie a svieti airbag, neukazuje mi spotrebu a skacu otacky ale len na budiku motor normalne drzi otacky, neviete co to moze byt autoelektrikar ze na nic neprisiel, za kazdu radu dakujem
Červen 22, 201312 r čo toto.. http://forum.skodahome.cz/topic/21515-kablovy-zvazok-a-problemy-s-nim-suvisiace/page-3?hl=%2Bkabelov%C3%BD+%2Bsvazek#entry816278
Červen 24, 201312 r Mal som podobny problem ale mne budiky dokonca uplne zhasli viac krat. Na diagnostike sme nic nezistili. Problem bol v budikoch. Studene spoje na konektoroch. Stacilo prehriat cin a vsetko funguje bez problemov. Mozno bude toto aj tvoj problem.
Červen 30, 201312 r Pokud se budíky resetují třeba při doběhu stěračů, stačí vyměnit el. kondenzátory na vstupu. Jestli ale blbnou ty věci co píšeš, bude spíše problém v CAN-BUS - tedy asi shnilý kabelový svazek v mot. prostoru. Projdi auto VAGem, vypiš chyby, pak se uvidí. Jirka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.