Czuba Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Zdravím Vás, Před nedávnem jsem pořídil Superb 2 Combi rv. 2010. Mám takový menší problém s ostřikovači. Když sepnu ostřik čelního skla, tak mi voda tryská i ze zadního stěrače. Nesetkali jste se tím někdo? Nevíte kde může být problém? Díky za každou Vaší radu. Cca 3 hodiny zde na fóru hledám, ale nemůžu nikde najít co se týče mého problému. Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 No jetli ti neblbne třeba jen páčka chtelo by to na diagnostiku a mrknout se co se vše sepne po zmáčknutí páčky a výš to hned kde je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czuba Vloženo 25. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 (editace) Tak to mně nenapadlo. Bylo mi doporučeno vyměnit čerpadlo. Což jsem neučinil jelikož jsem si myslel že půjde rozebrat a vyčistit. Nikoli, nejde. V nádobce však byl bordel tak mám za to, že to ucpalo nějakou klapku, která to ovládá. Myslím si že páčkou to nebude, kdyby to stříkalo hodne ale to jen tak teče, cca 10cm nad trysku :-) Každopádně díky. Vyzkouším i tu diagnostiku. Edit 26.6.2013 // Problém vyřešen koupí nového motorku odstřikovačů skel. Koupeno v Kelly zn Febi. Sedí krásně. Díky všem za rady. Editováno: 26. Červen 2013, autor: Czuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.