Publikováno Červen 27, 201312 r Zdraím mám problém se svojí klima, zdá se mi že vůbec nejde je nově naplne atd.. A když se to dal na diagnostiku tak to vyplivne 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) -defekt sporadicky. Nevím zda tato chyba má nějaký vliv na to že klima vubec neběží. Dík za rady
Červen 29, 201312 r tato chyba nemá vliv na klimatizaci, nejpravděpodobněji máš KO kompresor klimy, doporučuji nechat to prohlédou někoho, kdo tomu rozumí a dělal to už někdy
Duben 2, 201411 r Autor Dá se nějak zmeřit kompresor zda je ok? když byl v servise tak mi říkaly že nic nenaměřily. A že to může být nějaká elektrika. Pak že by musely rozebrat celou palubku a hledat. Neví někdo co stím auto bych jinak musel odstavit říkaly na pár dnů, jenže ho používám denně. Dík za rady
Duben 3, 201411 r samozrejme že sa dá odskúšať klimakompresor či je vadný. na klimakompresori je konektor. ten odpoj a pripoj tam 12V. naštartuj a uvidíš či ti pôjde studený vzduch. ak áno, tak klimakompresor funguje, ak nie, tak nefunguje. je to napájanie elektromagnetickej spojky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.