TommyJost1990 Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Zdraím mám problém se svojí klima, zdá se mi že vůbec nejde je nově naplne atd.. A když se to dal na diagnostiku tak to vyplivne 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) -defekt sporadicky. Nevím zda tato chyba má nějaký vliv na to že klima vubec neběží. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 tato chyba nemá vliv na klimatizaci, nejpravděpodobněji máš KO kompresor klimy, doporučuji nechat to prohlédou někoho, kdo tomu rozumí a dělal to už někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 2. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Dá se nějak zmeřit kompresor zda je ok? když byl v servise tak mi říkaly že nic nenaměřily. A že to může být nějaká elektrika. Pak že by musely rozebrat celou palubku a hledat. Neví někdo co stím auto bych jinak musel odstavit říkaly na pár dnů, jenže ho používám denně. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 samozrejme že sa dá odskúšať klimakompresor či je vadný. na klimakompresori je konektor. ten odpoj a pripoj tam 12V. naštartuj a uvidíš či ti pôjde studený vzduch. ak áno, tak klimakompresor funguje, ak nie, tak nefunguje. je to napájanie elektromagnetickej spojky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.