-honza_ Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Zdravím, mám dotaz, neví někdo náhodou kolik vám ukazuje úhel škrtící klapky při nenastartovanem motoru? díval jsem se a ukazuje to 8 stupnu... na MPI mi to ukazuje 0 .. tak jestli to tenhle motor má jinak nebo je problém...? další dotaz- je to motor s plechovou vanou, vana totalně zechcana olejem, tak bude třeba přetěsnit, díval jsem se ale že jsou asi dva šrouby kryté setrvačníkem.. pujde to povolit ? at pak na tom nevyhořím... díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 2 u převodovky, dá se povolit u jedné mám tuším 6 a druhé taky kolem 8 nejde to vyrovnat a někdo tady taky řešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krkman Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Ja mám tiež 6 alebo 8 stupnov. Myslím,že správne je, ak je takto pootvorená, niekde sa to už riešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.