FrolikCZ Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Zdravím všechny, koukal jsem po tématech a nějak si nevšiml že by tu nějaké podobné bylo.Podle mě je to prkotina ale raději se zeptám. Nesvítí mě zadní světlo asi žárovka. Jak se leze do světla..? Děkuji mockrát a omlouvám se pitomou otázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) je tam taková plastová matice v kufru zezadu světla a to je potřeba odšroubovat a světlo vyndat je to popsané i v návodu o obsluze Editováno: 28. Červen 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 FrolíkCZ a čo tak návod na obsluhu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 28. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) Díkes za rady borci. Návod nemám. Auto jsem kupoval už jeté :-) Ale kdyby jste ho někdo měl v elektronické verzi a mohl mě ho poslat. Byl bych moc rád.. Editováno: 28. Červen 2013, autor: FrolikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.