FrolikCZ Vloženo 28. Červen 2013 Vloženo 28. Červen 2013 Zdravím všechny, koukal jsem po tématech a nějak si nevšiml že by tu nějaké podobné bylo.Podle mě je to prkotina ale raději se zeptám. Nesvítí mě zadní světlo asi žárovka. Jak se leze do světla..? Děkuji mockrát a omlouvám se pitomou otázku. Citovat
HjM Vloženo 28. Červen 2013 Vloženo 28. Červen 2013 (editace) je tam taková plastová matice v kufru zezadu světla a to je potřeba odšroubovat a světlo vyndat je to popsané i v návodu o obsluze Editováno: 28. Červen 2013, autor: HjM Citovat
FrolikCZ Vloženo 28. Červen 2013 Autor Vloženo 28. Červen 2013 (editace) Díkes za rady borci. Návod nemám. Auto jsem kupoval už jeté :-) Ale kdyby jste ho někdo měl v elektronické verzi a mohl mě ho poslat. Byl bych moc rád.. Editováno: 28. Červen 2013, autor: FrolikCZ Citovat
libero Vloženo 28. Červen 2013 Vloženo 28. Červen 2013 http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.