Přejít na obsah

Hluk v kabině

petrurbi

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Při jízdě je strašný hluk v kabině spíš jako ze zadní části. Je to horší jak průvan při otevřených zadních oknech.

Nejhorší je to při jízdě 50-70Km/h. to je uplný extrém. jinak při jiné rychlosti po pár minutách ztoho mám hlavu  jako balón.

Jinak jsem zpozoroval, že při prudším zatáčení doleva to UPLNĚ přestane.

Původně jsem doufal, že to bude pouze pneu, ty mám nové a žadná změna. Jinak výfuk apod taky vůbec. Hučí to uplně stejně při rychlosti, i když vyhodím rychlost. Zase mi je divný, že kdyby to měly být ložiska, že by to takhle přestávalo.

Budu vděčný za jakoukoliv radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja som mal odpalene zadne lozisko a ked som zatacal tak ako sa auto odlahci/zatazi na danej strane tak prestalo hucat.... tak ze kludne to moze byt to lozisko a jak pise libero jedine vyskusat ... popripade vybehni niekde do pneuservisu teraz asi nebudu mat vela roboty a urcite ti auto za nejaku tu korunu zdvihnu na chvilu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...