scevo Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Zdravím, potrebujem poradiť aký olej kúpiť do Fabie Junior 1.4.benzín. V servisnej knižke mám napísany po poslednej výmene Castrol 5W30, ale z toho existuje nejaký typ EDGE, ďalej Magnatec, EDGE FST atď. Poraďte čo kúpiť aby som ho mohol doliať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Řiď se hlavně normou uvedenou v manuálu, pokud olej tu normu splňuje, tak si můžeš vybrat jakýkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifal Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Zdravím, potrebujem poradiť aký olej kúpiť do Fabie Junior 1.4.benzín. V servisnej knižke mám napísany po poslednej výmene Castrol 5W30, ale z toho existuje nejaký typ EDGE, ďalej Magnatec, EDGE FST atď. Poraďte čo kúpiť aby som ho mohol doliať. mám fabku http rok 05 dávám tam mogul 5w40 racing dáse sehnat na netu za dobrý peníz toco píšeš ty za oleje není v tom rozdíl jen cenovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Žeby ho zháňal 2 roky sa mi nezdá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.