Přejít na obsah

nejde zacvaknout pás


jofik

Doporučené příspěvky

Mam problém s bezpečnostým pásom vodiča.

Nezacvakne a tým ani nedrží. Niežeby som ho nejak často

používal ale stane sa výnimka a cvakat si to do spolujazcovho je blbost.

Neviete niekto poradiť či sa to da nejak opraviť alebo mam hladať na vrakovisku iný?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně nedržel zacvaknutý střední pás vzadu už při koupi auta (v bazaru, měsíc před koncem 2letý záruky) - dovezl jsem to ještě v záruce do značkáče, tam řekli že se to musí vyměnit vcelku. OK, objednal jsem se na výměnu za týden - že jim ho dovezou nový.

Přijedu do dílny za tejden, říkám jsem tam na tu objednanou záruční výměnu spodní spony zadního středního pásu, technik (jiný než týden předtím) na mne kouká jak na vola - prej to se musí nejdřív diagnostikovat závada! Namítám, že diagnózu udělali už před týdnem, když jsem se objednával - ne, že prej to byla jen předběžná objednávka na zjištění závady!!! šel k autu, procvakal všecky přasky co vzadu jsou, pokejval hlavou že teda jo, že se to musí vyměnit - neboli udělal přesně to samý, co jeho kolega o týden dřív. Sednul za přepážku k počítači, vyjel si formulář a začal objednávat nový pás - že prý to bude nejdřív za 3 dny, až jim ho dovezou...

A to už jsem na něj řval, až se na střeše nadzdvihávaly tašky - druhej den ráno jsem měl naplánovanou cestu přes půl republiky - a samozřejmě v 5 lidech na palubě, takže bez 5. pásu nepřipadalo do úvahy.

Skončilo to tak, že jsem musel seřvat jak haranta i jeho vedoucího, aby konečně někdo "zvednul prdel" a zavolal do jejich sesterský dílny v sousedním městě - kde sice pás taky neměli, ale uvolili se vymontovat ho z předváděčky. A to jsem na vlastní oči viděl v jejich knize objednávek napsáno na určenou hodinu - "pan XYZ, Roomster, výměna dolní spony zadního pásu střed v záruce" - od toho prvního technika...

Takže výsledek je následující - co si neseženete sami, značkáč vám dodá až on uzná za vhodný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

ahoj,mám problém,

mam fabii I,r.2000,1.9Sdi

 

mám problém se zacvaknutím pásu,při navynutí pásu a následném zacvaknutí nejde zacvaknout,bezpečností kolíček který má zajet do pásu poté co tam pás zajede je vycvaknutí jíž před tím a nevrací se zpět...musím to řešit tak,že zmáčknu ten čudlík,jako bych se chtěl odpoutat,aby ten čudlík zajel zpět a mohl jsem tam dát bezpečně pás..

lze ten aparát nějak rozebrat abych se do toho podíval ? Nebo vyměnil za aparáty za zadní ?

 

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...