jwb Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Zdravím. Mám problém. Dneska jsem se pokoušel vyměnit rejdový čep na straně řidiče. Bez problémů jsem povolil všechny šrouby i matku ale čep mi nejde vyndat. Zná někdo fintu jak na něj? Díky za každou radu. Jwb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Čep je kuželový. Je třeba, pokud není stahovák, použít hrubší síly - třísknout kladivem zboku po oku, čep vyskočí. Krátký, rázný, jistý úder, středním kladivem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jwb Vloženo 14. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Díky za radu Pomohlo to. Když to nejde silou, musí to jít ještě větší. A ještě dotaz. Když jsem dal nový čep na místo starého (obkreslil jsem ho na), je potřeba zajet na geometrii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Raději ano. Ono se to doporučuje po nějakých kilometrech tam zajet ikdyž se nic s nápravou nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 alebo trebárs po zime,kde naše tankodromy dávajú nápravám zabrať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 (editace) chlapci, kdybych si chtel kupit ty sponovaci kleste na originální spony (hlavne co jsou u tyce rizeni) ktere mam vzit? nebo ktere kde koupit? staci jedny kleste na ty dve spony na tyci rizeni? EDIT: jo a pokud je spona manzety 55,5X7X0,6 tak to je prumer, sirka....,?nebo jak se to znaci, kdyz tak koupim i spony na hadice, kdyz nesezenu ty kleste. Editováno: 30. Červenec 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Co asi? 55,5 - průměr 7 - šířka 0,6 - tloušťka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.