Publikováno Červenec 12, 201312 r Zdravím. Mám problém. Dneska jsem se pokoušel vyměnit rejdový čep na straně řidiče. Bez problémů jsem povolil všechny šrouby i matku ale čep mi nejde vyndat. Zná někdo fintu jak na něj? Díky za každou radu. Jwb
Červenec 12, 201312 r Čep je kuželový. Je třeba, pokud není stahovák, použít hrubší síly - třísknout kladivem zboku po oku, čep vyskočí. Krátký, rázný, jistý úder, středním kladivem.
Červenec 14, 201312 r Autor Díky za radu Pomohlo to. Když to nejde silou, musí to jít ještě větší. A ještě dotaz. Když jsem dal nový čep na místo starého (obkreslil jsem ho na), je potřeba zajet na geometrii?
Červenec 14, 201312 r Raději ano. Ono se to doporučuje po nějakých kilometrech tam zajet ikdyž se nic s nápravou nedělá.
Červenec 29, 201312 r chlapci, kdybych si chtel kupit ty sponovaci kleste na originální spony (hlavne co jsou u tyce rizeni) ktere mam vzit? nebo ktere kde koupit? staci jedny kleste na ty dve spony na tyci rizeni? EDIT: jo a pokud je spona manzety 55,5X7X0,6 tak to je prumer, sirka....,?nebo jak se to znaci, kdyz tak koupim i spony na hadice, kdyz nesezenu ty kleste. Upraveno Červenec 30, 201312 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.