miruld Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Ahoj, prosím tě, kolk máš najeto? Mám skoro to samé. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 (editace) Cus riesil som to...a tie zo skoda dielov ti tam drzat nebudú ty máš oval tak ako ja (Myslím aj horné uloženie)...ja som menil komplet podvozok pred tyzdnom(tlmice dorazy,pruziny) a nové dorazy som menil ani nie pred pol rokom 1ks cca 350 kc.Prachovky mozu ostat aj staré ak nie sú poškodené...Nevidím tam nikde operný kroužek ten ti bude treba tiež cca do 100kc. tu su tie dorazy http://www.zbozi.cz/...vnejsi&strana=2 tu su kruzky http://www.zbozi.cz/...dit=nejlevnejsi za kávu vám predám 6mesiacov stare dorazy+krúžky napíste spravu poslem foto pošta zdarma... Editováno: 24. Duben 2012, autor: gargamel01lc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Já jsem to nedávno řešil na O1.V kelly jsem koupil 2 dorazy po 120 Kč a po sundání tlumičů je tam nandal (na staré prachovky) práce cca 45 min.Zkušenější mechanik by to měl mnohem rychlejc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Caute, je pri vymene prednych tlmicov potrebne kupit aj tieto dorazy alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semirr96 Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 vie mi niekto povedat ci je to jedno alebo maju O2 nejake rozdielne dorazy co by aj davalo rozum kedze su podvozky 2UA 2UC 2UB a ked k tomu este pridame combi hm????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 sú rozdielne.. http://www.cc-autodily.cz/pruzina-pridavna-zadni-5_5?brand=SKODA&model=OCTAVIA http://www.cc-autodily.cz/pruzina-pridavna-zadni-6_6?brand=SKODA&model=OCTAVIA http://www.cc-autodily.cz/pruzina-pridav-zadni-1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Zdravim, Vymena zadnich tlumice je stejna jako u oI? Vytocit 2 srouby z kastle nahore a dole jeden sroub a je vyndano? Menili by jste i dorazy atd??Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 v princípe áno..hore 2 šróby a dolu jeden šrób...len ten spodný ide o niečo horšie von ako u OI...v prvom rade je dobre dotiahnutý a v druhom rade mu trochen zavadzia pružina... ale neboj,dá sa to zvládnuť v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Kdyz koupim tlumice pro paket spatne cesty,je potreba tam davat jine pruziny,nebo se to nemusi? Pripadne je to nesmysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Já měl ty dorazy úplně rozpadlý, takže bych doporučoval dát nový, když už to bude venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Zdravim,mam dotaz.Jakou maji zivotnost tlumice na octavii 2 . 1.9 tdi.Mam najeto 230000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 To by mě také zajímalo.Nechápu jak je to možné ale každý rok měním zadní tlumiče.Kupuji značku Bilstein a vydrží rok.Tedy vždy odchází PZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 a čo je s tými starými,ako vieš,že sú špatné?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 tlumice na O2 vydrzi opravdu hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 práve preto tá moja otázka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Po vymene tlumicu mi zacli sjizdet s dorazu prachovky,kdyz jsem je zajistil po obvode sk paskama tak mi sjizdi, s vrchniho ulozeni zase dorazy,neda se to nejak zajistit nebo prilepit?Nemate nekdo s timto problemem nekdo skusenost?Diky za radu.Vsechny dily nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 ty dorazy jsi daval novy? Jestli uz nejsou rozmlaceny a nedrzi nahore v tom ulozeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 tlumice ,dorazy,ulozeni,prachovky vsechno nove a ne zrovna levne tak nevim,cim to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 nikdy sem nic nelepil, jen to tam narval a byl pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Minuly tyden jsem jezdil po hodne spatnych cestach,kouknu na to a dorazy maji osolichane ty vystupky tak asi proto to ted vyjizdi.Nechce se mi kupovat zase nove. a jsou to kulate ...znacka Meyle .......... ze by smejd? Ty stare ovalne drzi tak pevne ze stim nejde ani hnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Zdravím, měl bych taky jeden dotaz. Dnes při odchodu od auta jsem objevil že mám u levého zadního tlumiče dole prachovku. Nevypadá však že by byla urvaná jen spadlá viz foto. Myslíte, že půjde zpátky nasadit nebo je to na výměnu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 vyzerá to,že to je len zvlečené...musí to ísť nasadiť aj na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Tak jsem to zkoušel nasadit a nejde to. Ta spodní část tedy prachovka se ani nehne a nejde vůbec vytáhnout nahoru a když jsem chtěl natáhnout doraz dolů tak vypadl z drážek nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 tá spodná krytka má v jednom mieste také vybranie (označené na prílohe červenou farbou) ....tam natlačíš ten doraz a potom budeš točiť buď krytkou,alebo dorazom,akoby to malo závit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Tak jsem dnes sundal kolo a zjistil, že je opravdu pouze spadlá prachovka. Nicméně to je jiný systém než si mi poradil. Na okraji prachovky je taková malá drážka (na obrázku označena modrou šipkou) a na ni se doraz jen tak nasadí. Focen na druhé straně ptže jsem si pak svítil telefonem a ten se mi vybil. Chtěl jsem se ale ještě zeptat, jestli kdyby mi do budoucna prachovka padala opakovaně zda můžu spoj v místě označeným červeným obdelníkem slepit tmelem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.