Jehla23 Vloženo 15. Červenec 2013 Vloženo 15. Červenec 2013 Zdravím, opět se na vás obracím, vždy jste dobře poradili :-) Takže moje fábinka když přejíždí nerovnosti, jako například malé díry, kostky prostě takové přejezdy, které auto jakoby rozrezonujou (pardon z aten výraz, ale nic jiného mě teď nenapadlo :-D) tak slyším ze zadní části auta klepání, jakoby jsem tam měl hrnce s pokličkama a pokličky poskakovali, zvuk mi přijde i jakoby do plastova, jako nějáký kryt či podběh, ale vzadu všechny drží. Věci v kufru jsem vytáhl a zvuky jsou stejné. V už tomu předurčených tématech jsem nic podobného nenašel. Dočetl jsem se pouze o dorazech tlumičů, že stačí dotáhnout šroubkem či co, ale zvuky co jste popisovali jsou praskání. Je to otravné a nemohu najít příčinu. Přítelkyně říká, že je to slyšet i v noci když je klid, zní jako by se rozpadalo :-))) Máte někdo nějáký tipy? Děkuji moc Citovat
jsechovec Vloženo 15. Červenec 2013 Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) Zkusit prohlédnout prachovky a dorazy na zadních tlumičích. Jirka Doplním, složení tlumičů je na http://forum.skodahome.cz/topic/35098-vymena-tlumicu/page-3#entry1588628 Pokud je plastový obal spadlý z pěnového dorazu, klepe o tělo tlumiče. Editováno: 15. Červenec 2013, autor: jsechovec Citovat
Jehla23 Vloženo 16. Červenec 2013 Autor Vloženo 16. Červenec 2013 kdyz se kouknu na sve zadni tlumice, jsou stribrne, to znamena, ze mi ten kryt spadl a pena je jakoby odtrhla. vidam fabky u kterych, ty tlumice videt nejsou, takze v tom bude problem :-) a ted jak to dat do kupy, budu muset zrejme vytahnout tlumic a nasadit tam nove ochrany ze? Citovat
libero Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 (editace) presne tak...demontovať podblatník,2 šróby hore,jeden šrób dole a tlmič von http://www.mojevideo.sk/video/1149e/vymena_dorazu_zadneho_tlmica_navod.html Editováno: 16. Červenec 2013, autor: libero 1 Citovat
Jehla23 Vloženo 16. Červenec 2013 Autor Vloženo 16. Červenec 2013 ok, pustim se do toho nejspis pres vikend, diky kluci :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.