Jar_da Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 chtělo by to, aby si s tím pořádně pohráli, nejprve vystředit nápravu, aby jsi měl stejně vysunuté tyče řízení, ne aby to doháněli na nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Já se toho zas tak nebojím, protože náprava sedla přesně na původní místo. Když budou odklony a záklony v pořádku, není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Takže jsi dal i Cupry, když už ste v tom byli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Nedal. Nedávno jsem měnil a dával normální. Mě to v podstatě stačí. Otázka je, jestli ty Cuprácký vydrží opravdu o tolik víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Nedal. Nedávno jsem měnil a dával normální. Mě to v podstatě stačí. Otázka je, jestli ty Cuprácký vydrží opravdu o tolik víc.. víc než myslíš, už od pohledu, tak se totiž nemá co utrhnout , obzvlášť na těžším FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jakmile se znovu alepsoň jeden natrhne ( a já budu auto ještě náhodou mít ) tak tam půjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak klucí mrkněte mi někdo prosím do ETKY na ta čísla tlumičů: 6Q0 513 025 AD jsem dával teď nové a z výroby tam byly 6Q0 512 011 AB? Proč? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak etka píše: 6Q0 512 011AB - díl vyběhlý z výroby 18.9.2003 - bez náhrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Dík moc, to by odpovídalo, mám auto vyrobené 11/03. Mimochodem tlumiče od tebe fungují na jedničku. Ještě jednou tímto dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak,tak....když sem nechal dělat geo v autorizovaným servisu tak nápravnici vystředily.... správnej postup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Tak jsem byl znovu preventivně na geo a předek v pohodě jak odklony tak sbíhavost, ale vzadu mám na jednom kole nepatrně sbíhavost mimo normu 0,05 místo 0,08 a mimo normu jízdní osu. bylo mi řečeno, že jedině vyměnit celou nápravu, ale na to kašlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 z toho si nic nerob vyse 70% vsetkych dnesnych aut to ma tak ako popisujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Tak to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemann Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zdar chlapi. Včera jsem měnil tlumiče přední i zadní. Největší problém mi způsobila levá kost stabíku, v které mi zůstal prasklý torx. Jinak to ško docela ok. Časově cca 3 hodiny, dával jsem Kayaby, který jsou podle mě kvalitou hodně nahoře (japonskaá technologie je japonská technologie ) cenově mě to vyšlo na 7 tis-tlumiče, dorazy zadních tlumičů, přední horní uložení+ložisko horního uložení a nějaký ten nový spojovací material (matice poloos a pár šroubů) Mám 1.4 peklo (mpi50KW), najeto 125tkm a byly tam původní tlumiče. Teď je to po výměně jako sto a jedna. Jen nechápu, proč se lidi mordují s vytahováním tlumiče, když stačí pohodlně odstřelit tří šrouby na čepu spodního ramene a povolit matici polosy... Povolovat celou nápravu je hloupost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) Tlumiče Bilstein B4 F1 sada 4ks na 1 auto = 4240,- do konce května poštovné zdarma i dobírka (100-150kč)! Editováno: 12. Květen 2008, autor: sebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klingy Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Môžem Ti napísať, čo mám ja a som spokojný. Mám základný pevný športový podvozok KW, teda tlmiče a pružiny. Je to nižšie asi o 20 mm (malo byť 30, ale je to menej). Na Slovensku stojí KW asi 17 000 korún v tuningshop.sk. Aj ja ho mám odtiaľ. Tlmenie je fantastické, keď idem po dlažobných kockách, auto sa vôbec nekýve. Pružiny sú tvrdšie, ale primerane. Žiaden spolujazdec sa nesťažoval... Auto nemá také veľké medzery medzi blatníkom a kolesom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Chcel som sa spytat, ze ake su tie BILSTEINY kvalitativne? Daju sa porovnat s Monroe, Sachs a pod? Na jesen ma asi neminie vymena. 140t km TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Měníno v 105tis na Fabii RS zadek KO předek byl tak na 5-10tis km a byli by taky KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 já koupil Koni Fsd a spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 zadní tlumiče stáří 5 let,najeto cca 30000km a jsou v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 chalani kolko asi stoja nove 4 tlmice na fabiu-seriove jake tam maju byt,ziadne spekulovanie 1.4 mpi 44kw r.v. 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) pajko, mrkni do BAZARu a hladaj obcas v "Stálé nabídky". http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=45507 Editováno: 3. Září 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 ty colins diky, to som ani nevedel ze taketo daco tu je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Sportovci potrebujem poradit.Mam na aute nahodene fungl nove tlmice sachs a pri prejazde akoukolvek nerovnostou mi zadok skace ako teren koza.Konkretne pri prejazde retarderom ide matku vystrelit zo zadneho sedadla ako katapult.Cim to moze byt?DIk za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 rada zní jezdi pomalu nové tlumiče vždy poznáš časem se opotřebují a bude vše jako dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.