Publikováno Červenec 15, 201312 r Čágo, bude někdo vědět ? Líbila by se mi jedna Octavia Style, ale jelikož jich moc není, tak jsem na tuhle narazil v bazaru. Pán dvakrát příjemný nebyl, ani třikrát chtěl jsem se zeptat...nemátě někdo zkušenosti s konkrétním autobazarem NIKA CHRUDIM ? Odkaz na octavii: http://auto.bazos.cz/inzerat/25524765/SKODA-OCTAVIA-COMBI-19TDi-81kW-STYLE-serviska-rv2004.php Díky moc za názory, a jaké koliv hodnocení.
Červenec 16, 201312 r cena bych reklje odpovidajici OI, proste jsou predrazene. ale osobne bych se spis zameril na servisni historii, podle fotky servisky ma posledni autorizovany servis pre 5 lety a cca 90 tkm, a veskere servisy potom bych chtel dolozit, nez bych si to koupil. i ten servis co je na fotce tak uz byl pretazeny o 16tisic to vypada. jinak na fotkach vypada pekne a pokud by bazarnik nedolozil historii, tak bych ho pozadal zda muzu auto vzit na prohlidku bud do skodovky a nebo do jineho spolehliveho servisu - pokud je auto v poradku, tak by s tim pan nemel mit problem. na druhou stranu je pravda ze na tebe nemusi bejt prijemny, protoze za tuhle cenu ji proda skoro vzdy, i kdyz ja osobne si myslim, ze ten stav tachometru nebude uplne pravdivej...
Červenec 16, 201312 r za 10 let starou, dle me na 100po stocenou rachotinu 130tisic.. twl.. jako staci ti napsat, ze bazarnici maj fakeovany razitka nemeckejch servisu a neni pro ne problem namlatit ti tam kilometry atd.. jaky chces? Sel bych po servisni historii.. pokud nema pan co skryvat, tak sup s tim do skodovky na poradny proklepnuti..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.