Petrrr Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Ale Motosmanovi kde je mu konec, asi dnes pei platbe a predlozeni faktury dostal infarkt chudak. Popr. se boji pochlubit cenou autorizovane kvalitni opravy simply invest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jinak kde je to o tom horicim rapidu? Vim zacatek a nevim jak to dopadlo nemohu se dopatrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Je to v řešení. Jinak je to toto vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 (editace) http://forum.skodahome.cz/topic/126407-style-plus-77kw-lift-candy-b%C3%ADl%C3%A1/page-21 Editováno: 22. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jo diky mezi tim jsem to dohledal sam. Chce se mi s SA zvracet - to takove shrnuti mych pocitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jsem tu. Již pod vlivem. Původně jsem myslel, že v ceně jsou i letenky do Thajska. Nejsou.[emoji23] Nicméně auto je hotové, prý jako z fabriky. Teď nevím jestli je to dobře. Ještě se prohrabu fakturou, abych odlišil servisku, rozvody, pumpu a ostatní. Pak bude mít cena nějakou vypovídající hodnotu. Pocity zatím smíšené, najeto 3km. Přes víkend projedu a uvidím.[emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Vsak se neboj a tu servisni prohlidku jako takovou taky muzes uvest. Jinak ci se dela standartne pri 90tis krom vymeny oleje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jinak zapijis zal nad smrti 3 prasatek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Tak nějak vše. Faktura po všech slevách 30.500, odmaturování dcery, hezký den atd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 To je slušná raketa To by mě omejvali jarem..... Co ten napínák, má zoubky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 pěkny Pavlíku, no klinte se neraduj. pumpa tě potká taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 (editace) Nebyl čas ho studovat. Mám ho v kufru i s řeťezem a ještě něco. Nejdřiv ho musím očistit od oleje. Vynechám li cenu oleje, tak je vše celkem za rozumnou cenu. Jednání korektní a kvalita práce se uvidí časem. Plná cena rozvodů- napínák, řetěz, dekl, nějaký držák a šrouby cca 13k. Editováno: 22. Květen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Kokta, ty voe, já nevim, čemu ty zrovna se směješ? Nemáš snad taky stejnej motor jako my? Hele všechny pumpy se neserou, mě se neztratil ani mililitr za celou dobu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Gratuluji dceri k maturite. Slusna naplast na ranu od SA. Jinak moje prvni auto Opel Ascona stala 35 tis a spolehlive jezdila 5 let a 70 tis najeto. Zajimavy nepomer. Az vystrizlivis jsem zvedav na polozkove rozepsani. Nevim za co 30 tis kurvy jedny predrazenym. I kdyz zase pro vas Prazaky to je pul platu, tak zadnej stres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Fíha, to je tedy cenovka... Ty rozvody bych rád viděl live, můžeš je pak někdy vzít na nějaký srázek? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Petrrr: Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jojo, to já taky. Mě trvdili rozvody 8tis Kč. vč. práce. Víc bych jim nedal.....jenže, hehe, já se na ně zatím nechystám :D Spíš mě serou zadní kotouče, které mám vyrezlé a musim je sehnat origoš někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jasne retez vycisti v technicaku a da si ho na pamatku na krk a napinak jako privesek. Bude to nosit jako nejakej Hip Hoper. Popr. jako privesek misto ruzence na vnitrni zpet. zrcatko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Určiťe. Proto jsem si je vzal. Jinak existuje TPI s kompletním popisem tohoto problému i s fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Teď bude Motosman machrovat a smát se všem, že jim přeskočí řetěz A neuzná určitě, že napínák byl naprosto v cajku, doma schválně vydrbe všechny zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Opel Omega 2.0i - řemen, pumpa,olej, filtry, simering na automatu + doplnění oleje - necelé 3000,- Svině rezla až celá zkorodovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 klinte: bremba brzdy dozadu: 2x kotouče 1073kč a destičky 717, totální pohoda.. origoš sou tuším TRW, ale bremba mají antikorozní ochranu či co!!!! http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-zadni-4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 popr. zde origo http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/octavia-2/brzdy.html?strana=2&sort=&listtype=&query=brzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Smát se nebudu. Teď mohu klidně spát, nebát se nastartovat a bonus nějaká záruka na díly. Možná.[emoji2][emoji2][emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 na origo se jim z vysoka vysrat... bremba sou v pohodě, vyzkoušeno na x autech již i od kamarádu na O1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky