kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 mě by zajímalo co ohříváš? když pak jedeš lehkou nohou, řadiš na 2500 otáček tak se nic stát nemůže.. počkáš až se olej nahřeje alespon na 80 stupnu a můžeš tomu dávat kotel, dochlazování neřešíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Srandu si z toho nikdo nedělá. Ale jak všichni říkají: když nejde o zdravý, tak jde o hovno. Plechy opravíš, ale zdravý máš jenom jedno. A z humorem jde všechno líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ad ohřívání. Asi se mi to zdá, ale z Krušárny mě všichni předjedete, ale po mém zahřátí Vás všechny na dálnici předjíždím.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Vím že tohle sem nepatří, ale vzhledem k tomu, že se to stalo 5km od místa mého nynějšího pracoviště a je tu kolem toho hodně aktivity a mám také malé děti, tak kdo máte zájem, podepište možná bezvýznamnou petici... určitě všichni víte, co se v Klášterci nad Ohří stalo tento týden... http://www.petice24.com/podpora_znovuzavedeni_trestu_smrti_v_r 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 v naší zemi s tím nesouhlasím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Já souhlasím. Všichni šmejdi, co vědomě zabijí člověka musí viset....Ty co zabijí dítě, ty bych před pověšením ještě trochu opekl na roštu... (Kokta ještě nemá děti, tak tomu moc nerozumí, ale až vyroste, tak mu to zapálí) Editováno: 11. Září 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 presne tak,kdo zabije e jeste takhle hned smrt a zadna injekce ale opratka ale pomala vytahnout za krk, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Spis si přečti co sem psal, jestli tenhle zákon bude vypadat jako většina ostatních v téhle zemi...Tak to pak nechci tady vidět... Za pojistný podvody, neplacení dani atd mas pomalu větší sankce než za úmrtí.. Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Hoši, tak kdo bude mít zájem, tak 22.9. 17:00 Krušovice - U Lípy (to je pondělí - pro Rádiuse je to den hned po neděli) doražte, posedíme, pokecáme..... Pancho, Motosman to mají povinně, steaky čekají Kokta nažhaví čipy a taky dorazí, na dálnici nezabloudí Přijedou: Clint Stanmar Pawouk Motosman (později, ale přece) Kokta Pancho (později, po přeblejsknutí kontaminované kastle) Editováno: 15. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Do toho pajzlu zase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 No jasné Dobře vařej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Minule to nebyla žádná sláva teda, takovej normální průměr, nebo měli špatnéj den jenom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Tož najdi lepší... Já jsem tam byl zatím spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Vsak každéj máme jinou představu a měli jsme jiný jídlo tak já sem alespoň projevil snahu, vymyslel ty čertousy, i když uznávám že den to nebyla žádná velká sláva....( a hlavně pančo má noční můru ze Zelenče )U Arlaka v hospe Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 jako kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Vsak každéj máme jinou představu a měli jsme jiný jídlo tak já sem alespoň projevil snahu, vymyslel ty čertousy, i když uznávám že den to nebyla žádná velká sláva....( a hlavně pančo má noční můru ze Zelenče ) U Arlaka v hospe jj, však se nic (kromě nehody) nestalo, prostě se to vyzkoušelo. S tím já problém nemám. A kdeže to je? Aby pak třeba nedostal padáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 No pawouku stalo se dost věcí, Klint netrefil a jeho závozník Petr se taky moc neukázal Hlavně jak to má klint dál od svého paláce, kde má 23 stupňů celoročně(teda v létě občas v patře má skoro 40)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Tak víš co, já jsem jednou za čas ochoten dojet i poněkud dál, než do Krušovic. Od čeho mám taky auto, že? Klidně bych jednou udělal sraz tam někde ve tvých končinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 jako tam kde padaji kola? Tak tam ja nejedu:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Já čoveče ani ne, protože mám toho ježdění po českých cestách přes týden dost... Když lítáš jako Honza po Německu, tak je to procházka růžovým sadem tam... Klidně někdy můžeme, hospod tady je taky dost s parkováním... Že seš to ty, tak bych udělal nějakou tůru, třeba na černou horu pěšky či alespoň mumlavský vodopády. Adršpach ti nenabízím, protože to je o ničem z pohledu náročnosti tůry Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Už jsem to v Krušárně booknul Brnku pak Tommiikovi Kokta to má sice dál, to uznávám, ale je jeden z mála a třeba Žamberk měl za domem Editováno: 11. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Já čoveče ani ne, protože mám toho ježdění po českých cestách přes týden dost... Když lítáš jako Honza po Německu, tak je to procházka růžovým sadem tam... Klidně někdy můžeme, hospod tady je taky dost s parkováním... Že seš to ty, tak bych udělal nějakou tůru, třeba na černou horu pěšky či alespoň mumlavský vodopády. Adršpach ti nenabízím, protože to je o ničem z pohledu náročnosti tůry Já ti dám tůry. Maximálně tak na Kuňku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) tak ono klinte když přijedeš na odpoledne a pomalu zase odjíždíš pryč :D kunku ti nenabízím taky, to je o ničem nebo ještě solidní trasa je kolem Broumova v pohraničí, krásný kopečky, ideální na horským kole, makačka jak!!! https://www.google.cz/maps/place/Broumov/@50.6611698,16.2820306,3a,75y,165.55h,101.79t/data=!3m5!1e1!3m3!1s7CiOTCzoYzAAAAAGO0mHJQ!2e0!3e11!4m2!3m1!1s0x470e43176e2e1c53:0x587c8fc5c4fb2de3?hl=cs Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Jo jak říkám, máš to docela štreku, na čaj je to už oběť, ale co bys pro nás neudělal, jen s náma se můžeš pořádně zasmát Protože je spousta z nás blíže ke Krušárně (z okolí Prahy), děláme tyhle "Čaje" právě s ohledem na čas dojezdu a odjezdu nás většiny. Nicméně sem tam se podřídíme i tobě a uděláme Čajík poblíž tvé vesničky Editováno: 11. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Na biku nejezdím, to bych se moc unavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky