Sanek81 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Dnes jak jsem byl na garančce, tak jsem vlezl i na prodejnu, strkal jsem hlavu do O3, rapida a nového Yettiho, všechno socka verze a je to pohled vážně k zblití, chápu, že to někomu stačí, ale já bych to asi nemohl,působí to na člověka tak lacině, přitom ten Yetti stál přes půl mega (4x4,1,6tdi) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Pancho presne, ja take jezdim kolem 6ti a neresim to :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Dnes jak jsem byl na garančce, tak jsem vlezl i na prodejnu, strkal jsem hlavu do O3, rapida a nového Yettiho, všechno socka verze a je to pohled vážně k zblití, chápu, že to někomu stačí, ale já bych to asi nemohl,působí to na člověka tak lacině, přitom ten Yetti stál přes půl mega (4x4,1,6tdi) A čím se liší od nesocka verzí? Snad jen lepším druhem audia/navigace, či ovládacím panelem klimtizace? Když se podívám na ty levné plasty na dveřích, tak je to všude úplně stejné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 No nevím, třeba tím, že v nesocka verzi volant nevypadá jak stočené hovno a že interiér celkově nepůsobí jak dětský nákupní vozík v Tescu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Pawouku to vis, ses pro me podřadný, když nemáš laurina a dementa, mám úplně jiny auto než ty Mas samozřejmě pravdu..ze ambiente plus s klimatronicem je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Pancho presne, ja take jezdim kolem 6ti a neresim to :D:D kdyz mne zajima spotreba vezmu leona a jedu za 4l:) rs nemam na to abych s nim jezdil a resil kolik to zere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Na plastový volant jsem zapomněl, jinak to vypadá všechno stejně. Asi jsem viděl nějaká jiná auta. Jo Laurin, co má introš v jakési podivné barvě... Ale já mluvím o OIII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 (editace) Pancho: Tvojí spotřebu tady nikdo neřeší, RS je RS, tam jde spotřeba stranou Kokta: díky za fotky maxidotu, ale jak říká pawouk, mě zajímá jen dálnice bez okresek a města, jak jsi psal při 180 za šest Počkej, až to změřím, ti ukážu těch tvých pět a šest, budeš se muset naučit, jak vypadá sedmička , přesně tak jak říká Stringo A při 180 ti to bude přeskakovat i tu osmičku a poleze to k devíti, to mi věř... Editováno: 13. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 http://www.novinky.cz/krimi/350429-v-praze-dopadli-perfektne-organizovany-gang-zlodeju-aut-kradeze-maji-klesnout-o-tretinu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 (editace) Jo, to jsem akorát četl, je to dobře, šmejdi. Akorát se ted asi spoustě lidí vrátí auta, nebo co z nich zbylo....což nebude asi všem kvůli pojiš´tovně vyhovovat Editováno: 13. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 (editace) Tak Klimte nevěr me to je fuk, s tím TDI sem najel za 11 měsíců 23000km.. OK udělej odecet za město, tak jsme na 6,5 litru.. Co ti na to víc rict PD není CR... Sam sem byl překvapený jak to nezere oproti pd... Editováno: 13. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Však já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Dobré ráno Vietname, to nám krásně prochcala noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Chcije i ted Polovině lidi nesvítí zadek Jinak sem poprvé viděl o3 bez led pásku s xenonem, vypadá to dobře. Ukrajinská spz Editováno: 14. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Já jsem se zase nechal zlákat tekutými stěrači a stojí to jako vždy za hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Jojo, taky s tím mám vlastní zkušennosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Musíš používat dodo nebo Würth dělá dobrý tekutý stěrače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Nebo od Želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) No mě ty stěrače fungují snad až od 120 km/h a více. Mám toto http://www.autokelly.cz/#|LWfd4H0TvP2IxZP7ekNHfMrIBUWDVYM5Alb7WAavKETFXf0c3tXWtSN4/4Hf/CucowSMgmmP//WPUfaj/AbuFm0z9ilWt5E1CUCqCCiOM+x80wcVhvAdYFYkWSLZszFT4+OSUnWWl/K3IjSdd7IqHueQAkdm/rK6S+ssr9aB+P0= Zase ale už nějaký rok doma, tak nevím jestli se to už nezkazilo. Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Wurth říkáš, myslím, že tu mají pobočku, tak to zkusím příště. Dodo za 500 nebo kolik to určitě stojí kupovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Umej si pořádně čelní sklo jarem a takové sračičky nebudeš potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Fakt ? nebo si děláš prdel? mě stačí říct jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ac nerad, souhlasim s Clintem. Ciste dalnice bude cr pri 150 pod 7l, asi 6.5, pd pujde uz k 7... 1.8 tsi vidim o litr vys, 1.4 tsi 7.2l, 1.4 mpi 6.8 Jakmile se vleze na okresku, tak samozrejme tdi zacne padat rychleji nez tsi a muze padat nize nez tsi, tak to proste je. Co na tom kdo nechape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Já ti dám ač nerad, na srazu mě budeš za trest hostit a oslovovat pane barone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Jinak ja bych ten Clintuv test klidne i zkusil ale nemam tempomat! Takze jsem ani nekoukal na mapku... pokud by to prevyseni bylo moc velky, musel bych to roztahnout na 170, aby to drzelo rychlost nebo aby nahore na kopci 150 bylo , ale nemam tempomat, tak tu jen premyslim na hlas. PS pokud Clinte budes testovat sam, mel bys pohlidat nahusteni gum, stav paliva v nadrzi - preci jen jestli jezdis s prazdnou, je to rozdil a pak stav vybavy - napriklad rezerva. Co neohlidas, tak je typ gumy, ja mam Eco Contact a myslim si, ze funguji. A oslovovat te budu klidne i Baronko, kdyz ti to udela dobre. Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky